пʼятницю, 20 квітня 2018 р.

Молодіжне свято краси і здоров’я: «Бути здоровим модно і престижно!»


«Я не знаю іншої краси окрім здоров’я», - казав великий Гейне.
Краса залежить від того, як ми піклуємося про своє фізичне та психологічне здоров’я. Позитивні емоції в поєднанні з фізичною активністю допомагають подовжити молодість та красу.
Щиро сподіваємось, що всі ви здорові! Адже найцінніше, що має людина – це здоров`я! Та воно не існує саме по собі, воно не дається на все життя, не є постійним і незмінним. Воно потребує турботи та рівноваги протягом усього життя.
А чи знаєте ви, як саме треба піклуватись про здоров`я, як треба підтримувати себе у гарній формі?
Вчора ми вітали у нашій бібліотеці молодих, завзятих, сповнених сил та енергії людей, усіх, хто завітав на наше молодіжне свято краси і здоров’я: «Бути здоровим модно і престижно!».  Ми довели, що краса та здоров’я неподільні, а піклування про себе – це важливо, весело та захоплююче!
Співорганізаторами нашого заходу було управління сім’ї, молоді та спорту Житомирської обласної державної адміністрації. Вітав учасників свята голова Малинської районної ради Михайло Левковець.
Досвідом роботи по сприянню здоровому способу життя поділились студенти Малинського лісоколеджу.
 Що бути здоровим не тільки модно, але й економічно вигідно, це довела Маріанна Макарчук, тренер, мультиплікатор з освіти в сфері прав людини в Інтернеті, фасилітатор, яка провела міні-тренінг "Бути здоровим – престижно і економічно вигідно!"

 
Як поставити мету і досягти її? 
Про свою історію успіху розповіла абсолютна чемпіонка України 2017року з бодібілдінгу та фітнес-бікіні, віце-чемпіонка світу 2017 року, майстер спорту міжнародного класу, тренер Малинського спортивного клубу «Адреналін» Яна Єнько.


Молодість – найпрекрасніший період в житті людини. І гріх не використати цю найщасливішу пору з максимальним задоволенням! Краще, ніж подорожі, людство, мабуть, поки нічого не придумало.
До того ж, будь-яка мандрівка в далекі або ближні країни дарує безліч знань, спогадів, почуттів та емоцій. Подорожуючи, молода людина краще починає розуміти, чого вона хоче від життя. Під час подорожі формуються її життєві цінності, вигострюються навички виживання, з’являється бажання бути незалежним.
«Іноді один день, проведений в інших місцях, дає більше, ніж десять років життя вдома» говорив французький письменник Анатоль Франс.
Адже, подорожі – це свобода! подорожі – це освіта! подорожі – це найкращі інвестиції зараз! 
Про мандрівки і туризм та чому варто подорожувати молодим яскраво продемонструвала Валентина Гарбарчук, вчитель фізкультури Луківської ЗОШ І-ІІІ ст., керівник гуртка спортивного орієнтування Малинського ЦДЮТ.

Активно проводити дозвілля можна і в своєму місті чи селі.
Велосипед як засіб пересування – самий екологічний вид транспорту, користуючись велосипедом ми не витрачаємо гроші на автозаправках, автостоянках і не псуємо нерви у заторах на дорогах, ми отримуємо задоволення від поїздки та загартовуємо організм, піклуючись про власне здоров’я. Слід нагадати, що поїздка на велосипеді - найшвидший спосіб отримати дозу гормонів щастя. І до речі, це мабуть єдиний вид транспорту, для якого не існує обмежень у віковій категорії.
Велосипед - це здорова екологія і чисте повітря;
Велосипед - це фізично здорова нація;
Велосипед - це гарні дороги та розвинена інфраструктура; 
Не секрет, що з кожним роком людей що крутять педалі велосипеда стає все більше і більше. 
Про велотуризм як один з видів активного відпочинку, як форму сімейного дозвілля, яка прижилася в Малині розказали нам організатори  велоклубу «Вело Тур-Малин» Ольга Міхаліцька та Григорій Шитюк.




Життя  дарує нам безліч можливостей для  того, щоб все  замріяне у світанковому дитинстві збувалося.  І так важливо не затьмарити його, не зафарбувати все яскраве й веселкове у темні кольори …

«Зустрічають по одежці, проводжають по розуму!».
Цей вислів є одним, з чи не найпоширенішим серед сучасного суспільства. І дійсно, хіба не на зовнішність ми звертаємо увагу в першу чергу, знайомлячись з людиною. І цей висновок може бути як хорошим, так і не дуже. Адже завдяки саме зовнішності людина може притягувати, а може й відштовхувати оточуючих.
Зачіска, одяг, макіяж, аксесуари – це все те, що характеризує людину з першого погляду. Як писав Антон Чехов: «В людині все повинно бути прекрасним: і обличчя, і одяг, і душа, і думки».
 Кожна поважаюча себе людина не може дозволити собі виглядати невідповідно до події або місця, в якому буде перебувати. Тож  ми запрошуємо вас до салону краси в beauty bar «BARHAT» на майстер-клас з візажу від Ольги Грищенко.

Коли людина здорова, красива,  отже  - щаслива, що вона робить? Звичайно, співає. Музика – це такий вид мистецтва, який спонукає нашу душу жити, дає їй друге дихання.
Тож, щоб надихнути всіх на успіх, на гарні вчинки, на мандри, на постійний рух до мрії, до поставленої мети для нас співав призер Міжнародного конкурсу мистецтв «Закарпатський едельвейс 2014», учасник вокального талант-шоу «X-фактор »  Юрій Охрімчук.


Ми досягли мети. Емоції переповнювали, нові знайомства, цікаві знання, практичні поради отримали всі присутні.
Щоб  прийняти  в  житті правильне  рішення,  потрібно  зважити  всі «за» і «проти», вирішити, що  важливіше, і  лише  потім  зробити  свій  вибір. Зважаючи  на  те,  що  сьогодні  почули і про  що  дізнались, пропонували розробити  власний  шлях до  здоров’я, зробити  перші  кроки  на цьому  шляху. 

Двічі  життя  не  проживеш - не  втрачаййго.
Виберіть  свій  вірний шлях і  пройдіть  його красиво!

Ви – молоді , сповнені мрій і сподівань .
Ви – майбутнє країни , її надія .
Ви рішучі у своїх прагненнях .
Ви впевнені у своїх силах і в своєму успіху .
Здоровий спосіб життя – це Ваш вибір .
І бути здоровим МОДНО!
Бути здоровим зараз модно!
Не хворіти престижно!
Бути розумним красиво!
Людські можливості практично безмежні!
Тренуйте своє тіло, ростіть духовно, будьте щасливі!

А ми сьогодні подарували вам ключик, який відкриває двері до здоров'я та краси. Скористайтесь ним!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Вы хотите оставить комментарий, но не знаете, КАК? Очень просто!
- Нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария.
- Выберите Имя/URL. (Никто не любит анонимов!)
- Наберите своё имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то,что хотели и нажмите "Отправить комментарий"! Спасибо!