четвер, 25 жовтня 2018 р.

Затишна осіння зустріч з книгами.


Завітала Осінь в бібліотеки Малинського району. Бібліотекарі району підготували і представили на розсуд читачів та колег свої виставки-інсталяції «Завітала Осінь в бібліотеку». 
Читачам пропонувалися книги, де осінній настрій звучить в різних тонах, і осінь постає з дуже різних сторін: тут і легкий смуток, і світла ностальгія, і сонячний промінь крізь хмари – промінь надії… Адже для користувачів бібліотеки осінь –– найкнижковіша пора року. 

Цікаво представили свої інсталяції Оксана Рябчун з Гореня, Наталія Денченко з Буди Вороб'їв, Алла Музика з Ялцівки, Людмила Кухнюк з Луків, Катя Яхнівська зі Скуратів, Ганна Каменецька з Владівки, Олена Романенко з Гранітного, Валентина Філоненко з Рутвянки.




Перевагу читачі віддали інсталяції Оксани Рябчун Горинської сільської бібліотеки. Також багато схвальних відгуків отримали осінні книжкові композиції Наталії Денченко, Алли Музики, Катерини Яхнівської, Ганни Каменецької, Людмили Кухнюк та ін.
Всі бібліотекарі отримали в подарунок книги.

А Оксані Рябчун, як переможниці чудовий подарунок від начальника управління гуманітарної сфери Малинської РДА Світлани Баранівської та начальника відділу культури Людмили Фещенко. Дякуємо!

Дякуємо бібліотекарям району за чудовий 
книжково-осінній настрій. 
Приємного осіннього читання всім  користувачам
наших бібліотек!




Немає коментарів:

Дописати коментар

Вы хотите оставить комментарий, но не знаете, КАК? Очень просто!
- Нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария.
- Выберите Имя/URL. (Никто не любит анонимов!)
- Наберите своё имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то,что хотели и нажмите "Отправить комментарий"! Спасибо!