четвер, 12 грудня 2019 р.

круглий стіл «Твої права і обов’язки»

В рамках Всеукраїнського тижня права, Малинська центральна районна бібліотека ім. В.Скуратівського прийняла участь у роботі круглого столу  «Твої права і обовязки», який організували колеги зі школи – ліцею №1, за участі Малинського міського центру соціальних служб сімї, дітей та молоді.
Увазі учасників круглого столу було запропоновано книжкову виставку «Твої права - твій захист», перегляд відеоролика «Я – дитина України, які мої права?». 



Тему прав і обов’язків молодої людини розкрила в інтерактивному діалозі  «Що ви знаєте про молодіжне право?» юрист-консультант відділу соціальної політики Юлія Галицька.  Активність в роботі круглого столу проявили  ліцеїсти 101 групи. 


Під час заходу заввідділом обслуговування ЦРБ Людмила Матяш презентувала книгу англійського письменника і психолога  Річарда Темплара  «Правила які варто порушити. Життя за власним кодексом». Цією  книгою автор переконує  читачів, що кожен має свій шлях у житті, а успіх залежить від тебе особисто. 



Учасники круглого столу з задоволенням прийняли участь в літературній міні-вікторині «Правовий мікрофон», переможець якої в нагороду отримав презентовану книгу. 

Учасники круглого столу  поглибили  знання про свої права та обовязки, адже відповідно до міжнародних стандартів та «Конвенції  ООН про права дитини», кожна дитина повинна відчувати себе захищеною, успішною та щасливою.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Вы хотите оставить комментарий, но не знаете, КАК? Очень просто!
- Нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария.
- Выберите Имя/URL. (Никто не любит анонимов!)
- Наберите своё имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то,что хотели и нажмите "Отправить комментарий"! Спасибо!