вівторок, 28 лютого 2012 р.

Дозвольте поділитися красою

Так просто, щиро і безпосеоедньо поетеса, співачка і музикант Оьга Гура звернулася до слухачів під час зустрічі, яка відбулася в читальній залі районної бібліотеки. І заспівала пісню - на власні вірші і музику.  І, дійсно, то була справжня краса. Притаманна красивій жінці, творчій особистості. Ольга - втілена гармонія. Хоча, власне,  це визначення, для тих хто її жодного разу не чув, нічого не скаже. Слухали, завмерши, як дерева і квіти, боячись навіть оплесками порушити атмосферу народження мистецтва. У паузах між піснями аплодисменти були недоречні, тому слухачі якимсь додатковим чуттям уловили настрій один одного. Не можу підібрати універсального слова, котре б тлумачило багатогранність душі цього тендітного створіння. Можна про неї сказати - Голос. У широкому розумінні. Голос жінки, неба і землі, дитини і мудреця, пташки і струни... Її пісні - купіль любові, з котрої виходиш чистим і оновленим.  Послухати Олю можна тут     

Після виступу Ольга поділилася ще й думками про одвічні жіночі проблеми буття: поєднання прекрасного й буденного, яке живе в кожній із нас:
- Кожна з нас народжена бути Богинею, і не треба забувати про це. На жаль щоденна маячня невирішених проблем часто губить в нас оте головне призначення. Але треба любити себе, любити людей, і життя буде прекрасним. Якщо є краса, чому б не поділитися нею з тими, хто поряд? Завжди має бути місце прекрасному, навіть у скрутний час кризи. Жінці треба розвивати в собі прекрасні риси, якими її наділив Бог, і життя довколо неї засяє красою. Негативна енергія завжди притягуватиме негатив. Прокидаючись вранці скажіть собі: "Я Богиня", і будьте такою весь день.

3 коментарі:

  1. Який чудовий голос і чудові пісні! Вона ваша, місцева? Молодці. що залучаєте людей до прекрасного. Отримала справжню естетичну насолоду.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дуже рада, що вам сподобалася наша Оля. Вона народилася в м.Прилуках, що на Чернігівщині. В 1995році приїхала з чоловіком до Малина, працює діловодом на фабриці банкнотного паперу і як говорить сама Оля: "Надзвичайно красива природа цього мальовничого краю полонила мою душу".

      Видалити
  2. Щиро дякуємо, що надали можливість послухати чудовий спів чарівної , талановитої жінки.

    ВідповістиВидалити

Вы хотите оставить комментарий, но не знаете, КАК? Очень просто!
- Нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария.
- Выберите Имя/URL. (Никто не любит анонимов!)
- Наберите своё имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то,что хотели и нажмите "Отправить комментарий"! Спасибо!