понеділок, 6 січня 2014 р.

Щасливого Різдва!

     Нам поталанило жити в Україні, в краю, невимовно багатому на чарівні кольори і краєвиди, на чудову милозвучну мову, на дивовижні пісні! Як оця материнська колядка.
      "Спи, Ісусе, спи"... Це одна з наймелодичніших українських колядок...
      Напевно це і колядка, і різдвяна пісня одночасно. Взагалі, важко сказати до якої музично-різдвяної ніші віднести цей твір, насичений барвами розлогої гармонії. Але безперечним є те, що ця пісня не залишає байдужім нікого.
      Різдво Христове - дивовижний час, коли серце наповнюється очікуванням дива ... І це диво відбувається! «Христос народжується , славіте його!» - летить над Всесвітом, - «Христос з небес, зустрічайте!» - весь світ оспівує славу Творця. Ангельські сили і людський рід - разом прославляють Того, Чия любов не має меж.
 Вітаємо з Різдвом Христовим! Як блага вість про Народження Ісуса колись осяяла світ, так нехай світло цього великого свята сьогодні осяває наші душі і наповнює їх щирою вірою, благодаттю, спокоєм і гармонією.





2 коментарі:

  1. Бібліотека Гранітне15 січня 2014 р. о 12:19

    Вітаю з Новорічними святами ! Нехай в цьому році у Вашіх домівках панує тільки здоров'я, радість, любов і багатство !!! Нових творчих задумів і ідей у роботі !

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую. Тобі і твоїй сімї також усіляких гараздів у Новому році. Чекаю 31січня з новими інноваційними ідеями, можливо мультимедійною презентацією, чи іншими цікавими формами використання ІКТ.

      Видалити

Вы хотите оставить комментарий, но не знаете, КАК? Очень просто!
- Нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария.
- Выберите Имя/URL. (Никто не любит анонимов!)
- Наберите своё имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то,что хотели и нажмите "Отправить комментарий"! Спасибо!