середу, 23 липня 2014 р.

Веселись, грай і книжки читай


Літо – час шкільних канікул, коли діти відкривають світ і себе в цьому світі. Літні канікули надають дітям безліч вільного часу для відпочинку і розвитку. Літо – час ігор, розваг, свободи у виборі занять, поповнення витрачених сил, відновлення здоров’я. Літо – це найкраща пора, коли діти мають чудову нагоду поринути у світ літератури, познайомитися з творчістю нових для них письменників, відкрити нових героїв, пізнати світ за допомогою книги та отримати насолоду від читання.
      Зробити відпочинок користувачів-дітей активним, пізнавальним, пам’ятним, наповненим яскравими враженнями і гарним настроєм ставить за мету
бібліотекар Малинівської сільської бібліотеки Алла Дмитрівна Котлубовська. Вона постійно проводить змістовні пізнавально-розважальні заходи: літературні свята, бесіди, конкурси, ігри, вікторини.
Ось і цього разу діти із задоволенням провели вікенд в бібліотеці. Спочатку бібліотекар провела екскурсію бібліотекою «Будиночок, де живуть книги» та урок-пізнання «Шлях книги».  

Щоб заохотити дітей до читання, бібліотекар організувала зустріч «Чарівниця дитячого настрою» з дитячою поетесою Людмилою Морар, яка презентувала дітям свою нову книжку «Колисанки-забавлянки». З великим задоволенням діти слухали як писалися вірші, як створювалася книжка, як молода художниця Карина Чепела іллюстувала її. Найбільш популярними заходами є ті, в яких діти самі беруть активну участь, тож вони з задоволенням читали вірші.
  З цікавістю діти переглянули виставку дитячих робіт
 "Ми любимо сонце і літо"



Немає коментарів:

Дописати коментар

Вы хотите оставить комментарий, но не знаете, КАК? Очень просто!
- Нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария.
- Выберите Имя/URL. (Никто не любит анонимов!)
- Наберите своё имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то,что хотели и нажмите "Отправить комментарий"! Спасибо!