суботу, 23 серпня 2014 р.

Україна понад усе



Книжкову виставку під такою назвою презентували в районній бібліотеці. Адже сьогодні це головна тема в країні.


Ми віримо, що все буде добре! Головне є те що Бог послав нам це випробовування для того щоб остаточно відродити нашу країну і народ ! Тому зараз як ніколи всі " клітини" нашого організму повинні мобілізуватися в єдиному зусиллі ! Тобто всі громадяни України повинні стати єдиним цілим для того щоб зберегти " живою" нашу Батьківщину!
Військовослужбовці України боронять наше право на мир та волю на сході країни. Вдячні нашим військовим за їх героїзм, відвагу та мужність.
Допомогти українському солдату, що став на захист Вітчизни – свята справа всіх українців. Малинчани стали на захист рідної землі разом з іншими українцями.
Бажаючі допомогти військовим-землякам та їх рідним можуть перерахувати кошти на рахунок громадської організації «Малинщина»: МФО – 311647 Назва банку одержувача – Малинське ТВБВ 10005/038 АТ «Ощадбанк» І/К – 38862822
Рахунок – 26006300846798 Одержувач – громадська 
організація «Малинщина» Призначення платежу – благодійний внесок.
 Наші серця мають битися в унісон, наші думки мають линути в одному напрямку і наші молитви мають лунати  з вірою що Україна вирветься з "полону в царстві зла" і відродиться і розквітне з новою силою, волею і миром! Я бажаю нам всім йти вперед з вірою в душі, голові і серці , що в нашому  житті має бути Україна Понад Усе.
Луганські музиканти Ascold feat. Dioniseva записали пісню, яка закликає не ділити Україну на частини. Слова пісні народилися в студентському гуртожитку Луганська після захоплення обласного центру боєвиками.

СЛАВА  УКРАЇНІ!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Вы хотите оставить комментарий, но не знаете, КАК? Очень просто!
- Нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария.
- Выберите Имя/URL. (Никто не любит анонимов!)
- Наберите своё имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то,что хотели и нажмите "Отправить комментарий"! Спасибо!