четвер, 29 січня 2015 р.

благодійна акція «Книга пораненому солдату»




Малинською центральною районною бібліотекою ім.В.Скуратівського проводиться
благодійна акція

«Книга пораненому солдату»

Мета акції - збір книжок для поранених солдатів, що перебувають на лікуванні в госпіталях нашої області. Завдяки зусиллям волонтерів у них є медикаменти, їжа, одяг тощо. Проте часом протягом лікування постає питання підтримання  морального духу поранених, психологічного розвантаження та відволікання від роздумів про пережите. 
Бібліотекарі, розуміючи, «як много важить Слово» закликають всіх охочих дарувати літературу для поранених бійців АТО. Бажано, щоб це були оптимістичні книги, які допоможуть повернутися до життя, прочитавши яку-небуть добру і світлу історію. Будемо щиро вдячні, якщо до книжок додадуться ваші особисті звернення до бійців (це можуть бути слова подяки, підтримки, побажання здоровя, інші побажання у будь-якій формі: листівки, закладини-обереги, шоколадки), які б «лікували» душу та піднімали бойовий дух солдатам.
Вони стануть в нагоді тим, хто поки що не встає з ліжка, і тим, хто вже може вставати і ходити. Коли бійці випишуться, вони зможуть взяти улюблену книжку з собою, або книжки залишаться для подальшого користування - у «польовій бібліотеці» шпиталю.

Ніколи наше суспільство не було таким єдиним у бажанні допомогти, підставити плече, щоб максимально підтримати наших бійців. Але щоб ми не робили, ми не можемо уявити, що зробили для нас ці мужні хлопці.
Думки хлопців, що побували на війні, дуже важливо перенести в іншу площину. А що може бути краще, ніж читання цікавих книжок.

Долучаймося до збору книжок для поранених - якісних, цікавих, захопливих!

Збір книжок триватиме до 20 лютого,
 а потім книги будуть передані до
Житомирського та Бердичівського військових шпиталів.
 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Вы хотите оставить комментарий, но не знаете, КАК? Очень просто!
- Нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария.
- Выберите Имя/URL. (Никто не любит анонимов!)
- Наберите своё имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то,что хотели и нажмите "Отправить комментарий"! Спасибо!