суботу, 28 лютого 2015 р.

Гарна в нас була зима!

В останній день зими хочеться згадати якою вона була для  маленьких читачів Малинівської бібліотеки. Зима – чудова, весела, дивовижна пора. Вона веде за собою новорічні дива, шкільні канікули і Різдвяні свята. «Ой, весела в нас зима!», – так   говорять читачі Малинівської бібліотеки. Зима — найхолодніша пора року, але все одно дуже цікава та весела.
Розширити уявлення дітей про красу природи взимку; розвивати позитивно-емоційне ставлення до пізнання навколишнього, розвивати читацькі уміння і навички, творчу уяву; вчити дітей правильно, виразно читати поетичні твори, зв’язно висловлювати свої думки; виховувати спостережливість, любов до природи, — такі цілі переслідува
в бібліотекар, запрошуючи читачів до бібліотеки.
Школярі дізналися, як із користю провести свій вільний час, які книги читати, в які ігри грати. 

 Це час казкових перевтілень  та здійснення всіх заповітних мрій, тому діти із задоволенням брали участь у  творчих роботах, малювали, вирізали та приміряли  на себе.
А  як же не згадати давні
новорічні традиції, про які розповіла бібліотекар. А потім всі разом провели фольклорну вікторину . Захоплює нас зима прислів’ями та приказками, загадками, зачаровує казками! Різнобарв’я зимових пригод зацікавило і згуртувало всіх учасників чарівного дійства. Запросивши наших учасників на галявину хороводів, зима зігріла їх веселим таночком.
А ми також любимо читати книжки і гратися в своїй бібліотеці.

Тепер будемо радіти весні і новим бібліотечним зустрічам.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Вы хотите оставить комментарий, но не знаете, КАК? Очень просто!
- Нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария.
- Выберите Имя/URL. (Никто не любит анонимов!)
- Наберите своё имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то,что хотели и нажмите "Отправить комментарий"! Спасибо!