середу, 23 вересня 2015 р.

Як приємно згадати літечко



А привід гарний: в Буках відмічали «Кращого читача літа». Діти отримали Подяки і дякуючи сільському голові та спонсорам - гарні подарунки.
Взагалі літо для Буківської бібліотеки – це пора творчості, фантазії, активізації усіх  форм індивідуальної та масової роботи з читачами-дітьми, можливість ближче пізнати їх. Це можливість корисно і приємно провести свій вільний час впродовж літніх канікул.
До роботи зі своїми маленькими користувачами бібліотекар Осана Світельська підходять відповідально, цікаво  і творчо. Вона проводять літературні, тематичні ранки, конкурси, вікторини, ігри-мандрівки, години задушевної розмови, спілкування.

Бібліотекар запропонувала своїм читачам літнє конспект-бюро «Що читати цього літа?», цікаво пройшло ігрове шоу «Літо у бібліотечному дворику». Липень – екватор літніх канікул, тож у бібліотеці відкрили «Липневе бібліокафе». Постійно працював клуб за інтересами «Вмілі рученятка» - адже літні канікули – сумувати ніколи.



Разом з бібліотекарем діти цікаво і змістовно провели літні канікули, отримуючи позитивні емоції від зустрічі з літературними героями, покращили навички спілкування, розвивали свої інтелектуальні та творчі здібності, поповнили багаж необхідних знань.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Вы хотите оставить комментарий, но не знаете, КАК? Очень просто!
- Нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария.
- Выберите Имя/URL. (Никто не любит анонимов!)
- Наберите своё имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то,что хотели и нажмите "Отправить комментарий"! Спасибо!