вівторок, 27 жовтня 2015 р.

«Дощові» книги


Ось вона і прийшла, як то кажуть, золота осінь. З кожним днем стає все холодніше, а вночі взагалі зимно. Поспішає, квапиться осінь, все нові і нові фарби знаходить вона для своєї картини. Сірими хмарами покриває небо. Змиває холодним дощем барвистий убір листя. Ще веселить своїм ніжним та світлим дотиком  сонечко, хоча бувають дні, коли його можна вже й не побачити, бо все частіше по небу, величаво та неспішно, пливуть темні хмари, час від часу плачучи на землю холодним дощем. Дощ - її вічний супутник.

Не оминула, не пройшла осінь і повз нашу бібліотеку.
Пропонуємо вам самі «дощові» книги, які, як не дивно, можуть налаштувати на душевний лад, дати відчути теплоту і затишок рідного дому, відкрити щось нове у своїй душі.



К. Фей «Леді дощу». Що може змінити життя? Вчинок, дії інших людей, несподіваний поворот долі, а, можливо, дощ? Саме він змінює все в долі Таси Лев на прізвисько Сімба. Усього одна прогулянка в негоду, і життя дівчини раптом наповнилася несподіванками, новими друзями і шанувальниками.


Ю. Горюнов «Дощ як привід». Ця невелика історія розповідає про зустріч близьких колись людей через багато років. Чи випадкова вона? І скільки є сили в людині, щоб зберегти свої почуття і одного разу пред'явити любові сплачений рахунок?

 Д. Матіяш «Історії про троянди, дощ і солі». Книга молодої української письменниці є своєрідним триптихом, кожна частина якого складається з 15 коротких оповідань, де йдеться про людські взаємини, про любов і мудрість, про те, що об'єднує людей і допомагає їм краще зрозуміти один одного.

Е. Грейсон «Дощ, падаючий вгору». Дощ, падаючий вгору, - явище настільки ж протиприродне, як і піввікова розлука двох закоханих. Піддавшись почуттям, Клер і Мартін збігають з тихого американського містечка, щоб відкрити для себе Європу. Вони молоді, щасливі, і навіть те, що багаті батьки Мартіна виступають проти його шлюбу з дівчиною з простої сім'ї, не заважає їм планувати весілля. Вони знімають квартиру в Лондоні, де він збирається відкрити власний ресторан. А потім приходить телеграма. Клер сідає в літак і летить додому. Вона дивиться на краплинки дощу, які біжать по склу вгору, порушуючи закони гравітації, і ще не знає, що відтепер буде бачити коханого тільки один раз на рік ...

Г. Рябініна «Ранковий дощ - до обіду». Головна героїня приїхала на пару тижнів відпочити в Юрмалу в гості до своєї подруги. Але вже на наступний ранок, прокинувшись, виявила, що в будинку вона одна - господиня безслідно зникла. Те, що відбулося в наступні кілька днів, не тільки зажадало від неї мобілізації всіх її аналітичних здібностей і неабиякою сміливості, але й дозволило в черговий раз усвідомити, як багато значать в її житті близькі люди. А ще те, як багато нових можливостей відкривають сучасні інформаційні технології, і як по-різному люди ці можливості використовують.

Л. Яременко «Дощ за вікном». Роман вінницької письменниці розповідає про жіночу долю, цілющу здатність високої любові, сили надії і прірви відчаю, про те, на чому тримається людська душа і весь світ. Ця книга, про яку можна сказати, що вона розшита «бісером» тонких психологічних спостережень і висновків.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Вы хотите оставить комментарий, но не знаете, КАК? Очень просто!
- Нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария.
- Выберите Имя/URL. (Никто не любит анонимов!)
- Наберите своё имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то,что хотели и нажмите "Отправить комментарий"! Спасибо!