понеділок, 19 вересня 2016 р.

"Книжковий Біг-Бен" запрошує

Щоб не бути глухим і німим в сучасному світі, треба володіти  мовою міжнародного спілкування, тобто англійською. І тому, коли ми дізнались, що молодіжна секція УБА цьогорічну виставку проекту «Display-кросинг» пов’язала з англійською мовою і назвала «Книжковий Біг-Бен», ми подумали – це якраз те, що нам потрібно. І з задоволенням взяли в ній участь.
Адже мета цієї виставки – розповісти про сучасне значення англійської мови як мови міжнародного спілкування, а також про важливість вивчення англійської мови. Куди б ви не поїхали, чим би не займалися – робота, навчання, подорожі, спілкування, дозвілля – скрізь потрібні знання англійської мови.
«Мрієш поїхати в Англію? Тоді тобі до нас!!!» -  таке запрошення-оголошення повідомляло наших читачів про майбутнє відкриття виставки. А до нашого маленького куточка Англії всього п’ять метрів (тобто п’ять кроків), тому що виставку вирішили відкрити у фойє бібліотеки, щоб всі відвідувачі мали змогу подорожувати цією країною.



















Адже, Англія – країна тисячолітніх традицій і найсучасніших поглядів на життя. Прихильники історії та культури приїзжають до Великобританії відвідати галереї, бібліотеки та музеї, що славляться своїми шедеврами. Студентська молодь поспішає до аудиторій британських університетів, які вважаються одними з кращих у світі. Про відому та невідому, незвичайну та буденну, стародавню та сучасну, веселу та сумну, але завжди привабливу і неповторну Англію кожен відвідувач бібліотеки дізнавався та ще зможе дізнатися з цієї книжкової виставки.
Я б назвала цю виставку більше  Ай-стопер, тому що вона дійсно зупиняла погляд кожного і всі відвідувачі бібліотеки знаходили щось цікаве для себе.
Ви відчуєте себе мешканцями Лондона. Елегантне місто, просякнуте традиціями і культурою, які створювалися віками, з одного боку, і надсучасне і відкрите до безлічі культур зі всього світу – з іншого. 
Знайомство із британською літературою, звичаями, частування англійським чаєм, розповіді про таємничі англійські маєтки, дивних наглядачів за воронами та охоронців коштовностей Британської імперії.
Пройтись знаменитою вулицею Baker_street, посидіти в кріслі перед каміном і почаювати «Файв-о-клок» значно легше, ніж здається і для цього не потрібно відкривати візу, їхати до Лондону - можна просто завітати до нашої бібліотеки на виставку-інсталяцію  «Книжковий_Біг_Бен».











Тож завітайте до книгозбірні, щоби поглибити знання мови, розширити горизонти своїх можливостей.  І ми гарантуємо, що ви залишитесь задоволеними, як і всі наші відвідувачі.



 








 У нас цікаво, пізнавально, весело і...ніякої вівсянки, обіцяємо!



1 коментар:

  1. Здравствуйте. Классно, интересно, весело. Молодцы. С наступающим Вас проффесиональным праздником. Удачи Вам и счастья.

    ВідповістиВидалити

Вы хотите оставить комментарий, но не знаете, КАК? Очень просто!
- Нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария.
- Выберите Имя/URL. (Никто не любит анонимов!)
- Наберите своё имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то,что хотели и нажмите "Отправить комментарий"! Спасибо!