четвер, 8 грудня 2016 р.

Без правової культури немає правової держави



В рамках Всеукраїнського тижня прав в районній бібліотеці було презентовано книжкову виставку «Право, обов’язки, свобода та відповідальність». Спільно з Малинським міським центром соціальних служб у справах сім’ї, дітей та молоді проведено юридичний діалог «Без правової культури немає правової держави». 
Захід пройшов у вигляді живого спілкування. Гостями заходу були : головний спеціаліст-психолог ММЦСССДМ Любов Кириченко, директор ММЦСССДМ Тетяна Курганська, іспектор Малинського райвідділу кримінально-виконавчої інспекції Ірина Бондарчук, прфконсультант міського центру зайнятості Ганна Кучинська. 
 
Під час заходу старшокласники школи-ліцею №1 та ЗОШ №2 взяли участь у годині запитань та відповідей «Як не стати жертвою», мали змогу задати свої запитання і отримати вичерпну відповідь фахівців. Про дотримання правової культури, яка полягає в тісному зв’язку основних її частин: знання законів – відношення до законів – поведінка. Адже правове виховання зміцнює життєву позицію, підвищує громадську активність та загострює почуття непримиримості до негативних явищ.
Завершився захід вікториною «З гумором про серйозне: Правові відносини через літературні твори». Старшокласники продемонстрували свої літературні знання та отримали буклети, пам’ятки з питань правової культури.












Немає коментарів:

Дописати коментар

Вы хотите оставить комментарий, но не знаете, КАК? Очень просто!
- Нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария.
- Выберите Имя/URL. (Никто не любит анонимов!)
- Наберите своё имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то,что хотели и нажмите "Отправить комментарий"! Спасибо!