четвер, 1 червня 2017 р.

Хай щасливим буде дитинство!

Щойно повернулася з Малинівки, де сільська бібліотекарка Алла Котлубовська  зоорганізувала святкову велоподорож «Хай щасливим буде дитинство», присвячену Дню захисту дітей, якою і відкрилося Бібліотечне літо! Отримала масу емоцій, позитиву, відчуття радості, азарту, веселості переповнюють.
Про сам захід. Цікаво було спостерігати як з усіх вулиць з’їзджаються діти на велосипедах. Попереду бібліотекар. Далі діти: старші, менші, навіть сільський голова пані Наталія на ровері разом з усіма. 
 Перша зупинка «Пісенна» - біля БК.
 Дітей вітають з святом, потім вікторини, конкурси, пісні і солодкі подарунки. 



 

Наступна зупинка «Любителям книги» в бібліотеці. Зустрічає разом з бібліотекарем краща читачка бібліотеки Настя Пономаренко. Про бібліотеку хочеться сказати – краєзнавча перлинка - настільки все доречно, естетично, пізнавально. Діти навперебій граються у гру «Все бачу», вгадують літературних та казкових героїв за веселими СМС.

 

 
 
 По плану – слідуюча зупинка творчо-ігрова «Ми –діти України». У «Веселій майстерні художника» на дітей чекав майстер-клас від місцевого художника Володимира Шевчука та веселі розваги.
 
 




Це не просто пані Тетяна, вона як медичний працівник пильно слідкує за дітьми.
Награвшись, намалювавшись рухаємось далі. Станція «Екологічна». Там юний еколог Катя Заруцька провела розминку «Подумай-відгадай». Потім «Овочева» вікторина, хитромудрі запитання та інтерактивна гра «Що мені дає природа».

Ми рухаємось далі. Зупинка «Спортивна». Весело, азартно – перегони на роверах, серед хлопчиків та дівчаток та інші веселі руханки.




















Спостерігаючи за дітьми, так хочеться їм побажати, щоб всі зупинки у їхньому житті були такими ж гарними, веселими, з друзями, і людьми, які їх зажди підтримають.
 Також хочеться подякувати Аллі Дмитрівні, бібліотекарю Малинівської сільської бібліотеки, яка з великим задоволенням і натхненням працює для своїх земляків. Подякувати всім, хто з розумінням відноситься до роботи бібліотеки і допомагає в проведенні заходів, розуміючи важливу роль книги у вихованні дітей - майбутнього нашої країни. Особливо подякувати сільському голові Наталії Парфіменко, яка завжди йде назустріч бібліотекам, допомагає фінансово і морально, відвідує майже всі заходи бібліотек.
Тож іще раз – Хай щасливим буде дитинство!
        

Немає коментарів:

Дописати коментар

Вы хотите оставить комментарий, но не знаете, КАК? Очень просто!
- Нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария.
- Выберите Имя/URL. (Никто не любит анонимов!)
- Наберите своё имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то,что хотели и нажмите "Отправить комментарий"! Спасибо!