неділю, 20 серпня 2017 р.

Як ваші діти проводять літо? А малинівські - у бібліотеці!

  І це дійсно так. Малинівська сільська бібліотека стала місцем, де можна цікаво, корисно, а головне – весело провести свій літній відпочинок з друзями.


        Відкриттям літніх канікул у бібліотеці була велоподорож «Хай буде дитинство щасливим», присвячене Дню Захисту дітей.
        Пізнавальною і корисною стала презентація книги І.Порхун «27 причин читати книгу». Це незвичайна книга, вона є активним помічником для дітей молодшого шкільного віку. В ній розкрито таємниці привернення уваги школярів до мистецтва прочитання текстів. Наведено переваги сучасних умов для самостійного читання книжок порівняно з тими, що були колись. А ще в книзі подано 27 книг, які  варто прочитати. Ця книга стала улюбленою літньою книгою для малинівських читачів – дітей.
        Малинівські читачі – діти творчі. Вони залюбки взяли участь у конкурсі «Художник малює літечко», активними учасниками якого стали: Гордієнко Олександр учень 8кл . Малинська школа ліцей №1, Пономаренко Ігор  учень 6кл. Малинівського НВК, Колібаба Вероніка учениця 8кл. Малинівського НВК, Шилюк Анна учениця 5кл. Малинівського НВК, Ковальчук Софія учениця 5 кл. Малинівського НВК, Назаренко Яна учениця 5кл. Малинівського НВК Потапенко даша учениця 3кл. Малинівського НВК. Всі роботи були представлені на виставці робіт «Творча майстерня літечка».

         Цікаво й весело пройшла пізнавально – ігрова програма «Фолькльорна веселка». Читачі – діти з великим задоволенням взяли участь у грі «Зерна народної мудрості». 

         Кожна дитина має свою мрію, і щоб її досягнути, потрібно мати велике бажання і гарно навчитись. Для цього бібліотека є скарбницею мудрості та центром інформації. Бібліотекар провела майстер – клас «Дерево бажань», де діти на пелюстках квітів записали свої  мрії.
       

3 серпня в бібліотеці було свято "Солодке диво", присвячене дню кавуна. 
В бібліотеці було не просто весело, а ще й смачно!
Бібліотекар ознайомила дітей  з історією цього свята. Розповіла цікаві факти про цю велетенську ягоду: Які є кавуни:  зелені, жовті, чорні. Є квадратні, овальні, круглі як м’яч. Є великі кавуни-гіганти, є маленькі, які можна покласти в чайну ложечку. А в Херсонській області є пам’ятник кавуну. Потім бібліотекар дала поради, як правильно вибирати кавун. Разом переглянули презентацію «Цікаві факти про кавун».
 Родзинкою заходу був велеченький солоденький смаколик-кавун.

Бібліотечне літо добігає кінця.
 І як же обійтися без бібліотечного селфі «Літо з книгою».
Щоб залишилася згадка про чудові канікули в бібліотеці.


Ми добре знаємо, що не можливо обійтися без книжок, бо безмежна їх сила.  Дитина з книгою. Це те, заради чого працює бібліотекар Малинівської сільської бібліотеки
Алла Котлубовська.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Вы хотите оставить комментарий, но не знаете, КАК? Очень просто!
- Нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария.
- Выберите Имя/URL. (Никто не любит анонимов!)
- Наберите своё имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то,что хотели и нажмите "Отправить комментарий"! Спасибо!