четвер, 28 вересня 2017 р.

«Хай живе улюблена робота!»

Під такою назвою пройшла святкова зустріч бібліотекарів району, присвячена Всеукраїнському дню бібліотек.
Дотримуючись доброї традиції, ми знову зібралися в нашому тісному, дружньому колі щоб відзначити своє професійне свято – Всеукраїнський День бібліотек.
Пройшов ще один бібліотечний рік. Він приніс нам багато хорошого: нові книги, гарних читачів, цікаві заходи, корисні акції, нові зустрічі, знайомства.
Кому дуже пощастило – капітальний ремонт, нові меблі, технічне обладнання, переїзд в нове приміщеня.
А ще шість наших бібліотек представили свою роботу на розгляд обласних спеціалістів. І хоча це коштувало багато зусиль, воно було того варте. Група фахівців трьох обласних бібліотек: обласної універсальної наукової бібліотеки ім. О.Ольжича, обласної бібліотеки для дітей та обласної бібліотеки для юнацтва комплексно вивчала роботу бібліотечних установ Малинського району та традиційно надавала практичну і фахову допомогу бібліотечним працівникам Малинщини. Була обстежена діяльність сіл Горінь, Слобідка, Щербатівка, Малинівка, Пиріжки. Наші бібліотекарі підтвердили ще раз, що бібліотеки Малинщини працюють для своїх громад і варті того, щоб про них говорили.
Вітання і заслужені нагороди отримали від представників влади, начальника відділу культури, директора бібліотеки, читачів бібліотеки.



























  А щорічну відзнаку "Профуспіх року" отримала бібліотекар Щербатівської сільської бібліотеки Леся Чайка. Зустріч стала ще одним пам'ятним і приємним днем для всіх бібліотекарів.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Вы хотите оставить комментарий, но не знаете, КАК? Очень просто!
- Нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария.
- Выберите Имя/URL. (Никто не любит анонимов!)
- Наберите своё имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то,что хотели и нажмите "Отправить комментарий"! Спасибо!