субота, 14 жовтня 2017 р.

Слово і пісня

Словом і піснею Валерія Лісовського повнився літературно- мистецький зал нашої бібліотеки. Це учнівська молодь Малина та Малинського району брала участь у IV-му міжрайонному фестивалі-конкурсі « Валерія Лісовського».
Захід присвячений пам̓яті поета-пісняра, просвітянина, вчителя-методиста української філології, директора школи, автора пісні про Малин Валерія Володимировича Лісовського (1951-2004).

Проведення конкурсу дає можливість юним виконавцям продемонструвати власні таланти, авторську творчість, любов до поезії, музики та пісні.




 
        Захід організований з ініціативи районної організації Всеукраїнського товариства «Просвіта» ім. Тараса Шевченка та за підтримки відділів освіти, культури, у справах сім’ї, молоді та спорту Малинської РДА.  
       Головним організатором конкурсу є син Валерія Володимировича Богдан Валерійович Лісовський. 
       Гостями фестивалю були голова Малинської районної ради М.Левковець, заступник голови РДА В.Сивко,міський голова О.Шостак.
Конкурсанти вражали глядачів та жюрі природністю виконання творів, креативністю та артистизмом у двох номінаціях: «Декламування поезії» та «Пісня».  Але головне, що емоції були справжні, зачіпали душі і серця присутніх.





Немає коментарів:

Дописати коментар

Вы хотите оставить комментарий, но не знаете, КАК? Очень просто!
- Нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария.
- Выберите Имя/URL. (Никто не любит анонимов!)
- Наберите своё имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то,что хотели и нажмите "Отправить комментарий"! Спасибо!