середу, 28 лютого 2018 р.

Знайомимось і використовуємо

Дякуючи Маріанні Макарчук (тренер, мультиплікатор з освіти в сфері прав людини в Інтернеті, фасилітатор), фонд нашої бібліотеки поповнився корисним і актуальним посібником «Створення можливостей для громад з метою адаптації до зміни клімату».
З січня 2015 року по червень 2017 року реалізувалась програма Кліматичного Форуму Схід (Climate Forum East(CFE)), який фінансувався Європейським Союзом, Австрійською агенцією розвитку, Австрійським Червоним Хрестом, Національним екологічним центром України. Метою Кліматичного Форуму Схід є підвищення потенціалу наявних національних мереж організацій громадянського суспільсьтва з питань адаптації до зміни клімату та окремих членів мережі, сприяння національним та місцевим процесам формування стратегій, підвищення обізнаності серед громадськості, а також освіта з питань зміни клімату та екологічного керівництва в Україні.
Посібник «Створення можливостей для громад з метою адаптації до зміни клімату» - кейс- стаді, у яких висвітлено приклади успішно реалізованих екологічних проектів в різних областях України. 
Матеріал викладений українською та англійською мовами.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Вы хотите оставить комментарий, но не знаете, КАК? Очень просто!
- Нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария.
- Выберите Имя/URL. (Никто не любит анонимов!)
- Наберите своё имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то,что хотели и нажмите "Отправить комментарий"! Спасибо!