пʼятницю, 25 травня 2018 р.

Вітаємо молодих користувачів нашої бібліотеки зі святом останнього дзвоника,  яке увінчує пору дитинства і виводить на дорогу дорослого життя. Ми твердо віримо, що вам, шановні випускники, не забракне сміливості та наполегливості, ви твердо крокуватимете до обраної цілі і зможете взяти на себе відповідальність за власну долю та долю країни.
Повсякчас пам’ятайте: і ваші батьки, і наставники, і Вітчизна покладають на вас великі сподівання. Ваші успіхи стануть найвищою винагородою вашим учителям та рідним людям, які вкладали у вас усю свою любов, доброту, щедрість своїх сердець. 
Тішимось з того, що в такий особливий день ви не оминаєте наш поріг.




Низько вклоняємось батькам, які дбали про виховання своїх дітей, учителям — за натхненну працю, за чуйне ставлення до своїх вихованців, за віру в їхні здібності й обдарування. Бажаємо, щоб ви завжди відчували радість удач і заслужену гордість за невтомну працю на освітянській ниві.
Щиро бажаємо нашим випускникам знайти свою життєву стежину, а головне - стати гідними громадянами нашої держави. Адже саме від ваших ідей, творчості думки, працьовитості залежить майбутнє України, рідного краю.
Нехай останній дзвоник пролунає в кожному серці радісним настроєм, вірою в завтрашній день, надією життєвих гараздів і успіхів.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Вы хотите оставить комментарий, но не знаете, КАК? Очень просто!
- Нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария.
- Выберите Имя/URL. (Никто не любит анонимов!)
- Наберите своё имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то,что хотели и нажмите "Отправить комментарий"! Спасибо!