вівторок, 29 травня 2018 р.

Книга від автора.

Сьогодні ми знайомимо своїх читачів з творчістю Михаїла Гранда, молодого письменника з міста Дрогобич Львівської області. Щиро дякуємо Михаїлу Гранду, за те, що він вирішив провести благодійну акцію та власноруч відправив до бібліотек України 1500 примірників своєї книги "Завжди поруч".Було б чудово, якби всі письменники України підтримали благодійну акцію «Я дарую свою книгу бібліотеці!».




















 В бібліотеці з'явилася нова книга. Роман Михаїла Гранда "Завжди поруч" висвітлює наше сьогодення з різних ракурсів . Він про кохання та дружбу. Про те, як не помилитися з вибором у важливий момент, як вірити у себе та йти до мети. У ньому порушуються актуальні проблеми суспільства.

Дякуємо дуже за таку чудову книгу, яка читається на одному подиху. Якщо хтось думає чи варто читати - однозначно варто.


Щира вдячність автору, який входить до Української асоціації письменників, є автором 6 книг. Бажаємо дарувальнику подальших творчих успіхів та чекаємо нових книжок.

Поза сумнівом, що твори сучасної української прози користуються неабияким попитом у наших читачів – підлітків, молоді, дорослих. Тому надзвичайно приємно отримувати такі подарунки

Немає коментарів:

Дописати коментар

Вы хотите оставить комментарий, но не знаете, КАК? Очень просто!
- Нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария.
- Выберите Имя/URL. (Никто не любит анонимов!)
- Наберите своё имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то,что хотели и нажмите "Отправить комментарий"! Спасибо!