четвер, 21 червня 2018 р.

Знову червень нас покликав у дорогу.

По традиції, ми кожного року в червні збираємось всією бібліотечною родиною і відвідуємо своїх колег. Щоб поділитись досвідом, поспілкуватись на теми, які хвилюють зараз сільських бібліотекарів. Цього разу нас чекала Владівка. Чому саме Владівка? По-перше, бібліотекар сама нас запросила; по-друге – хотіли побачити, як ведеться робота, коли бібліотека і клуб поєднуються в одному приміщенні і в одній особі; по-третє – хотілося навчитися, як налагоджувати роботу з партнерами та спонсорами, в чому владівська бібліотека має гарний досвід.

Спека за 30, ми їдем хвилин 40, але побачене було того варте. Охайне приміщення, доглянуті газони, чорнобривці, що сонячними промінчиками розходяться навкруги, чекаючи свого часу цвітіння. 


 Під тінню розлого каштану розмістився "Книжковий бар", гумористичне меню якого запрошує до читання та налаштовує на гарний настрій. 




А нас уже чекають і як годиться у поліському краї із запашним короваєм. Гостодиня закладу Ганна Каменецька, талановита, енергійна, драйвова, сільський голова та найактивніші читачі.



Далі буде…




Немає коментарів:

Дописати коментар

Вы хотите оставить комментарий, но не знаете, КАК? Очень просто!
- Нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария.
- Выберите Имя/URL. (Никто не любит анонимов!)
- Наберите своё имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то,что хотели и нажмите "Отправить комментарий"! Спасибо!