четвер, 2 серпня 2018 р.

Квітковий світ України в «Бібліотеці під відкритим небом»


Літо - це пора відпочинку, гармонійного спілкування з навколишній світом, знайомства з новими друзями. 
А відпочинок з новими цікавими книгами – це подвійний відпочинок.
Тож працівники Малинської ЦРБ запросили своїх користувачів до «Бібліотеки під відкритим небом» на квітковий вернісаж: «Квітковий світ України».
У цей день відвідувачів бібліотеки зустрічала барвиста зона «Український квітник». Протягом дня чимало відвідувачів книгозбірні знайомилися з книгами, буклетами, довідниками по вирощуванню та догляду за улюбленими рослинами в саду та на підвіконнях.


 

Її доповнювала виставка-реклама періодичних видань «Мої улюблені квіти». Природа подарувала нам квіти для того, щоб ми раділи життю, навчилися бачити красу і цінували кожну мить.

Чимало художників, письменників присвятили квітам свої твори, вклали в них багато любові і тепла. В цей день ми презентували нову книгу Неллі Топської «Зачарована квітами», про народну художницю Катерину Білокур, та представили користувачам репродукції її картин, основна тематика яких – квіти.


А молода художниця Інна Андрейцева порадувала користувачів бібліотеки своїми роботами, які презентувалися на виставці «Серед земної краси». Літні мотиви: пейзажі, квіти, небо і сонце, думки і мрії, все злилося воєдино на малюнках молодої мами, які дарують людям гарний і світлий настрій. 


 
Дитяча письменниця Людмила Морар, яка завітала на вернісаж, прийшла не з порожніми руками, а з гарними новими віршами та букетом квітів, які виросли у неї в саду. Вони зайняли почесне місце на виставці квітів «Квіткова веселка з мого саду», яку організували працівники бібліотеки та її користувачі, а потім влаштували фотосесію.


 



День видався приємним і кольоровим не тільки від тематики заходу і літньої погоди, а й від гарного настрою, який панував у «Бібліотеці під відкритим небом».

Немає коментарів:

Дописати коментар

Вы хотите оставить комментарий, но не знаете, КАК? Очень просто!
- Нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария.
- Выберите Имя/URL. (Никто не любит анонимов!)
- Наберите своё имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то,что хотели и нажмите "Отправить комментарий"! Спасибо!