четвер, 16 серпня 2018 р.

До Дня Незалежності України в Малинській ЦРБ ім.В.Скуратівського

Напередодні Дня Незалежності України та Дня Державного Прапора  користувачам нашої бібліотеки пропонують цикл заходів «Ми – українці і маємо право жити щасливо в квітучій країні своїй».
У відділі абонементу всіх читачів вітають з найбільшим святом країни, на згадку дарують символ-побажання «Я люблю Україну» та пропонують огляд книжкової виставки «Україна незалежна: час випробувань», яка відображає складний і тернистий шлях, пройдений нашою Батьківщиною до заповітної мрії – незалежної України.Сьогодні в Україні настав час учитися історії. Книги авторів, які представлені на виставці можуть вважатися одними із найкращих учителів.






Читальний зал запрошує всіх бажаючих переглянути виставку літератури присвячену Дню незалежності України та Дню Державного Прапора  «Літопис Незалежності».

Інтернет-центр зібрав читачів молодого віку, які згадали нелегкий процес державотворення України, переглянули відеоролик «Історія державного прапора України» та презентацію «Шануймо наші символи!».Кожен висловив думку і свою мрію - якою хоче бачити свою країну ще через рік.

Тож святкуймо і пам’ятаймо слова видатного українського політичного діяча, історика, публіциста Вячеслава Липинського (1882-1931), палкого патріота України: «Ніхто нам не збудує держави, коли ми її самі не збудуємо, і ніхто з нас не зробить нації, коли ми самі нацією не схочемо бути».
Ми віримо в майбутнє України і бажаємо щоб свято Незалежності принесло в українські родини щастя та мир.
Як підтвердження: флешмоб «Я люблю Україну». 




Адже незалежність - це наш історичний дух, наша совість і наша незламність, це вічно жива пам'ять і вічна мрія нашого народу.


Україна є! Україна буде!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Вы хотите оставить комментарий, но не знаете, КАК? Очень просто!
- Нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария.
- Выберите Имя/URL. (Никто не любит анонимов!)
- Наберите своё имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то,что хотели и нажмите "Отправить комментарий"! Спасибо!