середа, 3 жовтня 2018 р.

Завітала Осінь в бібліотеку


Всім знайомий цей трепетний настрій, який можна назвати одним словом - ОСІНЬ... Це чудова пора збору врожаю, замилування барвистими хризантемами, павутинками бабиного літа. Це дощ, це барвисте листя, запах яблук і перший подих холоду. Та мабуть, найголовнішим атрибутом цієї прекрасної пори є прагнення до затишку і тепла. В кожної людини є місце, де можна заховатись від вітру та негоди, зігрітися, відпочити душею. Для користувачів бібліотеки осінь –– найкнижковіша пора року. 




























Завітала Осінь і в бібліотеки Малинського району. До професійного свята бібліотекарі району підготували і представили на розсуд свої виставки-інсталяції «Завітала Осінь в бібліотеку». Читачам пропонуються книги, де осінній настрій звучить в різних тонах, і осінь постає з дуже різних сторін: тут і легкий смуток, і світла ностальгія, і сонячний промінь крізь хмари – промінь надії…
Цікаво представили свої інсталяції Оксана Рябчун з Гореня, Алла Музика з Ялцівки, Людмила Кухнюк з Луків, Катя Яхнівська зі Скуратів, Ганна Каменецька з Владівки, Олена Романенко з Гранітного, Валентина Філоненко з Рутвянки.





 А Наталія Деняченко з Буди Вороб'їв провела ще й веселий книжково-осінній конкурс з призами.

 


Була поезія, затишок, книги і наша фірмова душевна і весела атмосфера. Затишна осіння зустріч разом - і з новими силами підемо по осінньому світу.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Вы хотите оставить комментарий, но не знаете, КАК? Очень просто!
- Нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария.
- Выберите Имя/URL. (Никто не любит анонимов!)
- Наберите своё имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то,что хотели и нажмите "Отправить комментарий"! Спасибо!