середу, 3 жовтня 2018 р.

Приймаємо вітання!


Своє професійне свято ми відзначаємо з бажанням найширше відкрити двері наших бібліотек для усієї громади, хочемо показати найбільші свої досягнення, сподіваємось почути схвальні відгуки про нашу роботу.
Тож, щоб зустріч стала ще приємнішою для нас лунали вітання від виконуючої обов’язки директора Малинської ЦРБ ім.В.Скуратівського Тетяни Бідун, представників влади: заступника голови Малинської районної ради Руслани Нечипоренко, першого заступника голови Малинської РДА Олексія Кучинського, начальника управління гуманітарної сфери Малинської РДА Світлани Барановської, заступника начальника управління гуманітарної сфери, начальника відділу культури та туризму Людмили Фещенко, депутата районної ради Богдана Лісовського.
 




 
 

У своїх виступах вони відзначали важливу роль бібліотек Малинщини у благородній просвітницькій справі та бажали бібліотекарям творчої наснаги, міцного здоров’я, натхнення, радості, щастя, добра і нових успіхів.
З нагоди професійного свята, а також за сумлінну працю ряд бібліотечних працівників було нагороджено грамотами та подяками, подарунками та музичним вітанням від Олени Верстак.
А від депутата обласної ради Олега Дзюбенка отримали вітанння та подарунковий сертифікат на 1000 грн. на придбання книжок.

 
 Дякуємо всім за підтримку і оцінку нашої праці.

 І, звичайно, книги в дарунок!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Вы хотите оставить комментарий, но не знаете, КАК? Очень просто!
- Нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария.
- Выберите Имя/URL. (Никто не любит анонимов!)
- Наберите своё имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то,что хотели и нажмите "Отправить комментарий"! Спасибо!