четвер, 27 червня 2019 р.

«Наркотики – це зло! Дізнайся про наслідки – врятуй своє життя»

26  червня , в рамках Міжнародного дня боротьби зі зловживанням наркотиками й їхнім незаконним обігом, у  Любовицькій сільської бібліотеці спільно з відділом охорони здоров´я управління гуманітарної сфери РДА,  для юних користувачів було проведено шок-годину «Наркотики – це зло! Дізнайся про наслідки – врятуй своє життя».
















Мета заходу – проінформувати юне покоління про небезпеку вживання наркотичних речовин,  мотивувати  прагнення до здорового способу життя, обговорення причин і наслідків наркоманії, шляхи профілактики захворювання, укріплення почуття гуманності, підвищення рівня поінформованості підлітків з проблем, пов’язаних із наркотиками.
В ході проведення заходу  його учасники ознайомилися з історією відкриття наркотичних речовин,  поняттям наркоманії, її причинами та наслідками.



Підлітки мали можливість за допомогою спеціальних вправ та гри ознайомитися з основними видами наркотичних речовин і пов’язаними з ними небезпеками, соціально - психологічними ознаками наркоманії та як відмовитися від пропозиції спробувати наркотики. 
 Переглянутий мультфільм «Історія Жекі » дав змогу дітям наочно пересвідчитися  у створення безлічі міфів навколо наркотиків , які при детальному обговоренні під час години розсіялися. Це дало змогу учасникам зробити правильні висновки. 

Директор Малинської ЦРБ Т.Бідун


Немає коментарів:

Дописати коментар

Вы хотите оставить комментарий, но не знаете, КАК? Очень просто!
- Нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария.
- Выберите Имя/URL. (Никто не любит анонимов!)
- Наберите своё имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то,что хотели и нажмите "Отправить комментарий"! Спасибо!