пʼятниця, 20 грудня 2019 р.

Маленькі дії значно важливіші за великі наміри…


День Святого Миколая завжди пов’язаний з вірою у дива, добротою і душевним теплом. Саме тому дуже важливо бодай спробувати поділитися частинкою свого тепла з тими, хто його потребує. Тож сьогодні ми відвідали вихованців Потіївської спеціалізованої школи-інтернату.
Біля прикрашеної ялинки – купа подарунків. До них іще дійде черга, а поки що вітання: від волонтерів, громадських організацій, однолітків з Малинського ЦДЮТ та студентів профліцею. Юні артисти дуже стараються. Вони підготували і пісні, і танці, і забавки, і виставу. 



А потім настав найочікуваніший момент – час подарунків! А їх було дуже багато. До свята діти отримали подарунки, про які просили у своїх листах Святому Миколаю. Скільки радості було в дитячих очах, коли кожен отримав подарунок за власним вподобанням. 




Ми ж, від бібліотекарів та читачів Малинської центральної районної бібліотеки, подарували дітям книги та смаколики. Наш подарунок – не просто книжка. Це тепло наших сердець, це дитяча віра в добро, чуйність та небайдужість.

Книга — завжди була найкращим подарунком. Книга може подарувати найрізноманітніші відчуття людині, про які вона тільки могла мріяти. Книга може навчити всьому. Вона дасть людині знання. А ще вона цікава, пізнавальна, корисна для розвитку уяви. Розрадить у будь-який момент. І нею так приємно поділитися з друзями. Цікава книга підніме настрій людині набагато більше, ніж плитка шоколаду. А теплі історії зможуть зігріти краще чашки гарячого чаю.
Також для дітей були ще майстер-класи, кожен вибирав для себе найцікавіші. Ми з захопленням робили зайчиків-мотанок.

Свято завершилося, але лишило по собі світлий слід у серцях і дітей, і дорослих. Мабуть, саме такою і має бути добра казка. І як приємно, що для неї у нашому житті знаходиться місце…
Чим більше ми віддаємо добра, тим більше його стає у світі.

             Маленькі дії значно важливіші за великі наміри…

Немає коментарів:

Дописати коментар

Вы хотите оставить комментарий, но не знаете, КАК? Очень просто!
- Нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария.
- Выберите Имя/URL. (Никто не любит анонимов!)
- Наберите своё имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то,что хотели и нажмите "Отправить комментарий"! Спасибо!