пʼятницю, 7 лютого 2020 р.

"Друга молодість" в бібліотеці


Ви любите активно проводити свій час, спілкуватися з однодумцями, пізнавати нове цікаве? Саме цим займалися у Малинській центральній районній бібліотеці учасники клубу "Друга молодість".
В цікаву подорож сучасною українською літературою
запросила їх Ніна Лисенко. З краєзнавчими виданнями познайомила Людмила Матяш.


















                   Потім цікаві зустрічі продовжилися...
В житті немає нічого неможливого. Навчатись інформаційним технологіям запропонував членам клубу " Друга молодість" працівник Інтернет центру Олександр Олійник.

Яких тільки послуг не надає Малинська центральна районна бібліотека. Для бажаючих бути в курсі європейських подій працює Пункт Європейської інформації. Якщо ви талановиті і хочете поділитися своєю творчістю для Вас наша АРТгалерея. Якщо вам близькі українські народні традиції, звичаї - для Вас працює Василева світлиця. Вона присвячена нашому земляку, відомому етнографу, народознавцю Василю Скуратівському, який все своє життя присвятив відродженню нашої культури. Про це розповіла сьогодні учасникам клубу "Друга молодість" директор бібліотеки Тетяна Бідун.

Цікаве знайомство, комфортне щире спілкування, з гумором та позитивом - так проводили час учасники клубу "Друга молодість".







Ось такі вони, пані і один пан з "Другої молодості". Красиві, цікаві, елегантні... Урок вальсу від Марії Власенко в Малинській ЦРБ.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Вы хотите оставить комментарий, но не знаете, КАК? Очень просто!
- Нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария.
- Выберите Имя/URL. (Никто не любит анонимов!)
- Наберите своё имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то,что хотели и нажмите "Отправить комментарий"! Спасибо!