суботу, 8 серпня 2020 р.

Літо. Бібліотека. Просто неба.


 Книжково-бібліотечною хвилею накрило сьогодні міський парк. Цікаво було всім і відвідувачам і бібліотекарям Малинської ЦРБ ім.В. Скуратівського. 
"Бібліотека просто неба" Малинської центральної районної бібліотеки ім. В. Скуратівського працює в міському парку. Приходьте, читайте, грайте, надихайтеся разом з нами.
Читайте, пізнавайте, 
наша бібліотека завжди з Вами!





















 









 

"Знаєш книжку - відгадай" - безпрограшна лотарея набирає обертів в "Бібліотеці просто неба" Малинської центральної районної бібліотеки ім. В.Скуратівського в міському парку. Всі задоволені і щасливі. А Ви вже прийняли участь? Наші книги чекають саме вас!

Портрет замовляли? Майстер-клас "Портрет олівцем" від Анастасії Лузан, дипломантки Міжнародного конкурсу малюнку "Видужуй наша планета Земля", переможниці Обласного конкурсу "Чарівний пензлик" в номінації "Знай та люби свій край". Виставка картин Насті представлена в АРТгалереї Малинської центральної районної бібліотеки ім.В.Скуратівського. А сьогодні Настя малює в «Бібліотеці просто неба» Малинської центральної районної бібліотеки ім. В.Скуратівського в міському парку ім М.М.Миклухо-Маклая.

Гостя "Бібліотеки просто неба" - улюблена поетеса Малинської дітвори Людмила Морар. Як же цікаво її слухати! Дякуємо, що ви є у нас!
Ви любите розгадувати ребуси? Ми сьогодні не просто розгадувати, а завдяки ребусам знайомились з періодичними виданнями, які отримує Малинська центральна районна бібліотека ім. Василя Скуратівського. Це було ну дуже захоплююче весело і пізнавально.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Вы хотите оставить комментарий, но не знаете, КАК? Очень просто!
- Нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария.
- Выберите Имя/URL. (Никто не любит анонимов!)
- Наберите своё имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то,что хотели и нажмите "Отправить комментарий"! Спасибо!