четвер, 23 березня 2023 р.

До річниці визволення північних регіонів України

 Звільнення північних регіонів України від окупанта навесні 2022 року показало не лише нашому народу, але й усім в світі, що Україна може перемогти у цій війні. Ми побачили самі, що ми можемо. У ці дні ми згадуємо героїчну боротьбу за Сумщину, Чернігівщину, Київщину, Житомирщину.

Завдяки єдності, завдяки відданості, завдяки зусиллям багатьох героїв наших міст: військових, волонтерів, медиків, комунальників, енергетиків, журналістів, перевізників, пекарів, — усіх небайдужих, хто допомагав боротися і вистояти — ми вигнали ворога.

Росіяни чомусь вірили, що українці нібито не будуть боротися. Але мільйони людей – кожен і кожна так, як могли – показали окупанту, що Україна не покориться ворогу. В містах та селах дорослі і діти допомагали облаштовувати блокпости, плести маскувальні сітки та готували їжу для наших Сил оборони, допомагали Силам безпеки.

Ми бачили, як і голіруч українці намагались зупинити техніку ворога. Мільйони таких прикладів опору забезпечили те, що українці у єдності вистояли і почали звільняли нашу землю. Впродовж місяця, від початку березня 2022 року було звільнено понад 1000 населених пунктів. І в кожному з них живуть наші герої. Завдяки їм — переможемо.


 

Слава Героям, які стоять на захисті нашої країни.

Вічна пам'ять та шана усім полеглим.

Наближаємо час, коли можемо сказати: сьогодні останній день війни — Перемога.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Вы хотите оставить комментарий, но не знаете, КАК? Очень просто!
- Нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария.
- Выберите Имя/URL. (Никто не любит анонимов!)
- Наберите своё имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то,что хотели и нажмите "Отправить комментарий"! Спасибо!