середа, 20 листопада 2013 р.

Василева світлиця



 Іменній бібліотеці легше підкреслити свою самобутність, унікальність. Нерідко зміст роботи бібліотеки заглиблюється за рахунок створення музейної експозиції письменника. Міняється і її дизайн.
Як приклад, створення «Василевої світлиці», присвяченої етнографу, народознавцю, письменнику Василю Тимофійовичу Скуратівському, ім’я якого носить наша бібліотека. Ми зібрали багато матеріалу про його життя: світлини його, його родини, його друзів; особисті речі письменника, які люб’язно передала нам його дружина. Тут зібрані його твори, статті, загальні матеріали по народознавству. Прикрасили експозицію предметами українського побуту.
Тепер наші читачі мають змогу ближче познайомитись із життям і творчістю свого славного земляка. І що дуже приємно пропонують і діляться своїми матеріалами і документами із життя письменника.
Приєднайтесь і ви до наших читачів, перегляньте фото "Василевої світлиці".


 
"Корінням у минуле - віттям у сучасні технології". 
На мою думку це правильно. І ми поєднуємо в роботі бібліотеки - роботу сучасного Інтернет-центру з вивченням історії свого народу.






2 коментарі:

  1. "Василева світлиця" дуже сподобалася! Гарна експозиція, яскраві світлини. Такі люди, як Василь Тимофійович, не відходять в небуття, бо залишили після себе вагому спадщину, якою і ми, як його земляки, пишаємося.

    ВідповістиВидалити
  2. Василь Тимофійович на власному прикладі показав, що можна жити, залишаючись самим собою, без галасу робити свою справу і залишатись вірним сином свого народу.

    ВідповістиВидалити

Вы хотите оставить комментарий, но не знаете, КАК? Очень просто!
- Нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария.
- Выберите Имя/URL. (Никто не любит анонимов!)
- Наберите своё имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то,что хотели и нажмите "Отправить комментарий"! Спасибо!