пʼятницю, 24 жовтня 2014 р.

Василь Скуратівський - його ім'я носить наша бібліотека

Багато достойних людей зустрічається в житті. Та лише небагато з них мають надвисоту щедрості, доброти і працьовитості. Одним із представників цієї рідкісної  категорії співвітчизників є Василь Тимофійович Скуратівський, відомий український етнограф, письменник, журналіст.
До 75-ти річного ювілею, хочеться щоб і ще раз прозвучало дороге нашому краю ім’я. Світлою зорею спалахнув на українському небосхилі самобутній його талант. З самого серця поліської сторони вийшов він, щоб оспівати цей неповторний край. Так проникливо, задушевно, з глибокою синівською любов’ю міг писати тільки той, кому долею багато дано.  Не міг він не захопити щирістю, пристрастю і схилянням перед цією прекрасною древньою землею.
Ми низько вклоняємося пам’яті Василя Скуратівського, за той внесок, який він зробив для збереження та відродження культури українського народу і  пишаємось тим, що саме поліська земля дала таку знану людину.
Запрошуємо всіх шанувальників Василя Скуратівського до Василевої світлиці на гостину до Василя 31 жовтня 2014 р. на 10.30 .

Немає коментарів:

Дописати коментар

Вы хотите оставить комментарий, но не знаете, КАК? Очень просто!
- Нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария.
- Выберите Имя/URL. (Никто не любит анонимов!)
- Наберите своё имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то,что хотели и нажмите "Отправить комментарий"! Спасибо!