понеділок, 6 жовтня 2014 р.

Святкова зустріч бібліотекарів

Святкування Всеукраїнського Дня бібліотек – своєрідне підбиття підсумків роботи, ознайомлення з гарними справами, інноваціями, перемогами…
На свято з’їхались майже всі працівники книгозбірень району. Щиро, тепло, цікаво пройшло свято, як кажуть в народі, на одному диханні.
Бібліотечній праці присвятили виставку  «Там, де живе мудрість…»
 
Учасників свята привітали заступники голови районної ради та райдержадміністрації. 

Поцінувала роботу бібліотекарів  начальник  районного відділу культури Малинської райдержадміністрації  Людмила Фещенко.



Бібліотекарів району привітала директор бібліотеки Тетяна Бідун , зупинилась на гарних справах, інноваціях, досягненнях, успіхах бібліотек в 2014 році, нагородила грамотами та подарунками кращих працівників.


 
2014 рік – рік   конкурсів, акцій, успіхів.  На святі відбулось  підбиття підсумків участі сільських та селищних бібліотек району у підготовці і відзначенні  200-річчя від дня народження Т.Г.Шевченка. 
 У читальній залі організували виставку професійних доробків бібліотекарів Малинщини «Мистецтво бути бібліотекарем», яка розповідає про різноманітні форми роботи, що застосовуються в роботі бібліотек(докладніше про неї я розповім в наступних постах). 
Колеги ділилися своїми ідеями, надбаннями, методами та формами роботи, планами та засобами їх втілення. Спостерігаємо,  як  активізувалась робота бібліотек, впроваджуються інновації, нові форми,  бібліотеки працюють стабільно, на ентузіазмі. В цьому році перемогу у щорічному конкурсі «Профуспіх року» здобула бібліотекар Буківської сільської бібліотеки Оксана Світельська .                 

 Учасники свята переглянули презентації, де зафіксовані найцікавіші  миттєвості бібліотечних буднів, спільних заходів.





Дорогі мої колеги, працівники бібліотек Малинщини!
Бібліотеки займають особливе місце серед закладів культури району. Книгозбірні – це основа, фундамент не лише культури, але й науки та просвітництва в цілому. Ви намагаєтесь дотримуватись у своїй діяльності принципу «Йти в ногу з часом – означає створити позитивний образ сучасної бібліотеки, улюбленої всіма читачами». Незважаючи на те, що життя вносить свої корективи, і бібліотеки  трансформуються в цьому середовищі, запроваджують новітні інформаційні технології, шукають нові форми роботи, місія їх залишається незмінною – виховувати патріотизм, високі людські цінності та духовність, сприяти формуванню інтелекту та освіченості нації.
З нагоди професійного свята  дозвольте щиро привітати вас, невтомні трудівниці, та побажати творчого горіння, любові читачів, працювати так, щоб ніхто і ніколи не засумнівався у важливості вашої професії. Міцного здоров’я вам і вашим родинам, добра, миру і злагоди, гарного настрою та щасливої долі, багато гарних, сонячних днів на вашому життєвому шляху! Нехай книга вашого життя буде цікавою і в ній не буде місця негативним героям. Щоб зерна мудрості і знань, які ви несете своєю працею, проростали щедрими плодами людяності й добра.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Вы хотите оставить комментарий, но не знаете, КАК? Очень просто!
- Нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария.
- Выберите Имя/URL. (Никто не любит анонимов!)
- Наберите своё имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то,что хотели и нажмите "Отправить комментарий"! Спасибо!