четвер, 17 вересня 2015 р.

Нам душу творить слово



Літературно-мистецьке свято з нагоди 50-річчя обласної організації Національної спілки письменників України пройшло в нашій бібліотеці. До нас завітали відомі письменники – наш земляк, знаний поет і прозаїк Василь Сташук, його колега, письменник і журналіст із Коростеня Віктор Васильчук, які є членами Національної спілки письменників України.
 
Бібліотекарі запропоновули гостям літературний екскурс та мультимедійну презентацію "Співці Полісся", присвячену літераторам рідного краю, де вже має свою сторінку і виходець Полісся Василь Сташук. 



Бібліотека вже не раз ініціювала презентацію збірок земляка. Цього разу – нову доробку поезій «У стигмах болю». Прозвучала розповідь про Василя Федоровича, а потім він сам звернувся до гостей зустрічі, насамперед до когорти літераторів Малинщини й до студентів Малинського лісоколеджу.

Засноване літературне обєднання «Посвіт» було також Василем Сташуком. Зараз окремі літератори Малинщини можуть впевнено претендувати на членство в Національній спілці письменників України. Посвітяни виступили з окремою програмою, ознайомивши слухачів зі своїми новими творами.

Гостем зустрічі був також голова Малинської райдержадміністрації Володимир Литвиненко. Він привітав і літераторів, і слухачів з ювілеєм обласної організації Національної спілки письменників України, поділився враженнями від літературних новинок і досягнень земляків, побажав успіхів і творчих звершень й надалі.
Учасникам свята був запропонований перегляд літератури «Вчаровані словом».

Не міліє ріка літературних талантів наших краян. І дуже приємно, що ми маємо нагоду отак зібратися, як на цій зустрічі, щоб вкотре доторкнутися душами і серцем до високого рідного слова.


Приєднайтесь і ви до наших слухачів.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Вы хотите оставить комментарий, но не знаете, КАК? Очень просто!
- Нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария.
- Выберите Имя/URL. (Никто не любит анонимов!)
- Наберите своё имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то,что хотели и нажмите "Отправить комментарий"! Спасибо!