четвер, 26 травня 2016 р.

Бібліотека – це завжди цікаво.

       Бібліотека – це інформація, знання, розваги… і сюрпризи.  Такий висновок зробили старшокласники Українківської школи, які вчора відвідали нашу бібліотеку.
Наша бібліотека пишається своїми постійними відвідувачами: талановитою, активною, всебічно розвиненою, читаючою молоддю, яка пише вірші, музику, танцює, співає, бере участь у соціокультурних заходах. Але завжди рада новим відвідувачам.
Працівники бібліотеки познайомили юних гостей з бібліотекою, представили сферу послуг, які вона надає, розповіли про роботу з молодими читачами
 
 
















Як не дивно, дітям було цікаво все. Особливо зацікавила виставка «Англійська:вивчаємо, читаємо, подорожуємо», приурочена року англійської мови в Україні.

 
Розбігалися очі перед виставкою європейської художньої літератури «Європейська  класика на всі часи», підготовленою до дня Європи в Україні. Звичайно раді були відвідати Інтернет-центр нашої бібліотеки і скористатись його безкоштовними послугами.

















Продовжили бібліотечне знайомство в літературно-мистецькому залі бібліотеки. В арт-галереї якого демонструється художня виставка молодої художниці Інни Андрєйцевої.  Що приємно, діти цікавились можливістю виставити і  свої художні роботи.
 

Потім була літературно-краєзнавча гостина у «Василевій світлиці». Гостей познайомили з життям і творчістю нашого видатного земляка, етнографа, народознавця, письменника, невтомного збирача народних скарбів культури, побуту нашого народу Василя Скуратівського, ім’я якого новить наша бібліотека. Розповіли про його внесок у розвиток і популяризацію українського народознавства, адже він автор більше 20 книг – досліджень з фольклору та етнографії, засновник та редактор часопису «Берегиня», автор понад 500 публікацій в періодичних  виданнях, організатор ряду народознавчих фестивалів по всій Україні.

 






 
 
















Сюрпризом стала мандрівка книгосховищами бібліотеки
«І великі таємниці відкриваються нам…».



Після цієї зустрічі з молодими людьми, ми ще раз переконалися, що в нас гарна, розумна молодь. 
І якщо хтось скаже, що наша молодь не хоче читати книги
я перша це заперечу. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Вы хотите оставить комментарий, но не знаете, КАК? Очень просто!
- Нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария.
- Выберите Имя/URL. (Никто не любит анонимов!)
- Наберите своё имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то,что хотели и нажмите "Отправить комментарий"! Спасибо!