суботу, 20 травня 2017 р.

Подорожуймо країнами світу

2017 рік ООН оголосила Міжнародним роком сталого розвитку туризму. Нині туризм є найпопулярнішою сферою світової економіки. Подорожі увійшли до числа першочергових потреб людини. Сьогодні подорожувати дуже цікаво і модно. Мандруючи, ми знайомимося з іншими країнами, сучасними містами та руїнами стародавніх міст, милуємося мальовничими місцями та краєвидами. Подорожуючи, завжди цікаво відкривати для себе щось нове: бачити нові способи життя, зустрічати різних людей, куштувати екзотичну їжу, слухати різні музичні ритми і робити багато фотознімків на згадку.
Сучасним школярам тема подорожей дуже цікава. І тому до бібліотеки завітали учні Малинської ЗОШ №3, для яких було проведено День інформації під назвою «Подорожуймо країнами світу», який пройшов у формі презентації науково-пізнавального журналу «Вокруг света». Присутні познайомилися з журналом, історією його створення, тематикою і залюбки «помандрували його рубриками».
   Рубрика «Один кадр» продемонструвала читачам найяскравіші фотокадри журналу. Це і Квітуча Арктика в Канаді, і парк Асікага на острові Хонсю в Японії, і Цитрусовий фестиваль у Франції.
З рубрикою «Річні кола» учні зазирнули в минуле і дізналися, що відбувалося на різних континентах та в різних країнах 330 років тому.
Рубрика «Особливий ряд» дала змогу познайомитися з ТОПом незвичайних фонтанів світу.


 



Найцікавішою для присутніх виявилася рубрика «Подорожі», через яку відбулося знайомство з одним із найрозвиненіших та найбагатших центрів світу – з містом-державою Сінгапур. Через мультимедійну презентацію учні відвідали ботанічний сад та зоопарк Сінгапуру, фонтан Мерліон, унікальну будівлю-готель з басейном на даху, найвище в світі колесо огляду та шедевр ілюмінації – міст Хелікс.
Гості заходу отримали масу позитивних вражень і, як завжди, залишились задоволеними.


Бібліограф Малинської ЦРБ
Катерина Вакуленко

Немає коментарів:

Дописати коментар

Вы хотите оставить комментарий, но не знаете, КАК? Очень просто!
- Нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария.
- Выберите Имя/URL. (Никто не любит анонимов!)
- Наберите своё имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то,что хотели и нажмите "Отправить комментарий"! Спасибо!