середу, 21 червня 2017 р.

Творчий бібліотекар – творчий читач

Після ознайомлення з творчими доробками читачів  Пиріжківської бібліотеки бібліотекарі району провели бібліофест «Творчий бібліотекар – творчий читач». Під час якого розповідали про творчі процеси в своїх бібліотеках, про своїх творчих читачів, представляли їх роботи. Серед яких і поети, і художники, і скульптори, і народні майстри. 

 



Ми не втримались і приміряли чудові прикраси з бісеру, виготовлені Зоєю Гальченко із Федорівки. Дівчиною нелегкої долі. але великої сили волі. Не дивлячись на те, що Зоя інвалід, її роботи несуть красу, світло і радість.
 Тематика робіт із бісеру у Зої різноманітна. У її затишній творчій лабораторії милують око і жіночі прикраси, і картини відомих із дитинства казкових героїв та мультфільмів, вазони, квіти, серветки. Сюжети запозичує в Інтернеті, в журналах із вишивання. Останнім часом багато робіт виконує за власним задумом та на замовлення.
     Увійшли роботи майстрині з бісеру й до експозиції творчих надбань Малинського району під час обласної виставки: « Моє квітуче Полісся». Роботи цієї талановитої дівчини прикрашають приватні колекції любителів ручної роботи У Німеччині, Бельгії, Франції, Києві.
   У бібліотеці була оформлена персональна виставка творчих доробок  Зої Гальченко під назвою: « Наберу на голку бісер кольоровий, і душею вишию чарівні узори».



Немає коментарів:

Дописати коментар

Вы хотите оставить комментарий, но не знаете, КАК? Очень просто!
- Нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария.
- Выберите Имя/URL. (Никто не любит анонимов!)
- Наберите своё имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то,что хотели и нажмите "Отправить комментарий"! Спасибо!