неділя, 25 червня 2017 р.

Бути молодим - це круто!

Уже традіційно в останню неділю червня ми святкуємо День молоді - національне свято молодих людей країни.  Активні, діяльні, завзяті.Вони крутять земну кулю. І їм до снаги абсолютно все. Аргумент один - молодість. Молодість - час окрілених мрій и творчого дерзання, різнобарв'я життя і наполегливість у досягненні своєї мети.
У нашому місті багато творчої, розумної, активної молоді. Як сказав класик: «У людині повинно бути все прекрасним: і обличчя, і одяг, і душа, і думки».
       Сьогодні я хочу розповісти про одну представницю молоді Малинщини, чарівну, щиру, товариську  дівчину Яну Єнько
В цьому році Яна отримала ступінь магістра у Київському національному університеті культури і мистецтв, по спеціальності менеджер соціально-культурної діяльності.
  Одним із важливих досягнень Яни є зайняття бодібілдингом. І це не просто хобі, це щоденні тренування, жорстке харчування, різноманітні обмеження. Яна не тільки тренується сама, вона допомагає зараз іншим формувати красиве тіло.
Яна Єнько: «Мені 22 роки. Тренуватися почала три роки тому. Перша підготовка до змагань з фітнес бікіні була ще влітку 2015 року. Вдало дебютувала на чемпіонаті Західної України «Золотий Бук» в Чернівцях, завоювавши бронзову медаль. У тому ж сезоні стала чемпіонкою Житомирської області. Тренуюся під керівництвом Станіслава Візенгера і представляю команду Idealbodyvizenher (vizenherteam). Завдяки йому я успішно дебютувала на міжнародній сцені. У 2016 році на чемпіонаті Європи стала фіналісткою в категорії «юніори, до 160 см», зайнявши 6-е місце. 
     Підготовка до цьогорічного весняного сезону почалася ще в минулому вересні. Ми довго і наполегливо робили форму, покращували відстаючі групи м'язів. Підготовка була важкою і навіть в один момент здавалося, що доведеться припинити її. На тренуванні отримала надрив сухожиль плеча. Після візиту до лікаря на час про тренування верху тіла довелося забути. Але як тільки з'явилася можливість, то почала відновлювати навантаження. З тренером були підібрані вправи і навантаження, з якими можна було працювати. Також велику роль зіграла підтримка рідних, близьких і друзів! Незважаючи на всі перешкоди форма була зроблена і виставлена ​​на Відкритому кубку Києва".
8 квітня 2017 року відбувся один з найпрестижніших турнірів з бодібілдингу в Україні - Відкритий кубок Києва. Понад 350 спортсменів в 18 категоріях боролися за медалі турніру. І наша Яна перемагає  і привозить до Малина два золота. В категоріях:
Бикини до 160 см та Бікіні.Юніорки.160.
Бикини до 160 см

Источник: http://ironworld.ru/news/27529/
© ЗАО «Айрон Медиа Групп»

 
Але головними цілями залишався чемпіонат Європи! Тому продовжувала працювати і вдосконалюватися. З цього великого форуму Яна привезла дві срібні медалі.
Яна Єнько: «Чемпіонат Європи, який проходив в Іспанії в Санта Суссана  був головним стартом цього сезону. "Звичайно, я була налаштована на перемогу. Тим більше, що для цього було зроблено все можливе як з боку мого тренера Станіслава Візенгера, і молодої людини Сергія Глушенкова, і всіх, хто доклав руку до моєї підготовки та поїздці на ЧЄ, так і з мого боку! І, як мені здається, все було зроблено не дарма і ми рухаємося в правильному напрямку. Рівно рік тому я зайняла 6-е місце на чемпіонаті Європи, в цей раз мені зовсім трохи не вистачило до заповітного гімну України. Дуже сподівалася на перемогу в категорії «юніори, до 160 см», але стала срібною призеркою! Інша історія була в категорії «жінки, до 160 см». Тут я теж стала срібною і цим результатом дуже задоволена! 


Зараз після невеликого відпочинку почнеться нова, ще більш наполеглива і важка підготовка до осіннього сезону, де основним стартом буде чемпіонат світу.
А дома зустрічали і вітали з перемогою друзі, підпримку яких відчуваю завжди".


 Інформація про Яну:
https://www.youtube.com/watch?v=pOfG9fha1cA&app=desktop;
http://www.eastlabs.ru/foto-galereya/2017-ifbb-european-championships/2017-european-bikini-160-cm; https://www.youtube.com/watch?v=pOfG9fha1cA&app=desktop;
Цього святкового дня ми вітаємо молодь нашого міста та району 
з днем юні, краси та любові.
 З святом молоді всіх вас!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Вы хотите оставить комментарий, но не знаете, КАК? Очень просто!
- Нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария.
- Выберите Имя/URL. (Никто не любит анонимов!)
- Наберите своё имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то,что хотели и нажмите "Отправить комментарий"! Спасибо!