середу, 27 грудня 2017 р.

В очікуванні дива

Різдвяно - Новорічні свята завжди викликають фантазії про диво. Ми, дорослі, ніби повертаємось у дитинство і занурюємось в атмосферу любові, спокою, благополуччя…  
Новий Рік для кожної людини символізує щось особливе, потаємне. В цю пору кожен поринає в таємничу атмосферу новорічної казки, де здійснюються мрії. Адже кожен мріє відчути себе, немов у казці, поринути у дивовижний світ пригод, подорожувати у часі, віднайти секрет власного щастя та здійснити нездійсненне.
Все оповито таємничістю і  передчуттям свята. А де свято, там і веселощі, пригоди і подарунки. І навіть якщо трохи сумно, приходьте в свою улюблену бібліотеку, адже святковий настрій і новорічні дива починаються саме тут - у неймовірному книжковому світі нашої бібліотеки.






 





 Різдвяно-новорічна вітальня чекає Вас затишком, теплом,  дивом. Різдв’яне чи Новорічне - воно має принести в Україну, в кожну родину любов, спокій, благополуччя. Важливо просто пам’ятати, що творимо ми його самі: нашою вірою, взаємопідтримкою, вмінням чути одне одного, надією на краще та любов’ю до ближнього.
Чоловіки і жінки, дорослі і діти, малі і старі – всі ми можемо творити диво одне для одного. Наші мрії, бажання є дуже схожими – спілкування, взаєморозуміння, душевне тепло, сімейний затишок.
Так стається диво. Новорічне, Різдв’яне, довгоочікуване, омріяне і таке бажане .


Немає коментарів:

Дописати коментар

Вы хотите оставить комментарий, но не знаете, КАК? Очень просто!
- Нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария.
- Выберите Имя/URL. (Никто не любит анонимов!)
- Наберите своё имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то,что хотели и нажмите "Отправить комментарий"! Спасибо!