вівторок, 22 травня 2018 р.

День Європи в бібліотеках району

У День Європи жителі України відзначають день спільних цінностей, спільної історії всіх націй континенту.
Працівниками бібліотек району  було проведено ряд заходів присвячених Дню Європи, на яких було наголошено, що відзначення Дня Європи в Україні − це важливий крок у зміцненні самоідентифікації України як європейської держави, яка причетна до традицій і цінностей Європи.
Зокрема, у Федорівській сільській бібліотеці була організована виставка – подорож «Пізнай Європу для себе», 
у Малинівській сільській бібліотеці  до уваги читачів інформаційний куточок «Європейський Союз – наш сусід»,
 Ворсівській - віртуальна подорож «Кращі музеї Європи», під час якої бібліотекар познайомила учасників заходу із рейтингом кращих музеїв Європи за 2017 рік. 

Бібліотекар Горинської бібліотеки познайомила своїх читачів з «Європейськими письменниками – ювілярами 2018року». Безсмертні твори літераторів – дорогоцінний спадок, який не вимірюється в матеріальному еквіваленті, але робить людство у багато разів багатшим і мудрішим. Серед письменників-ювілярів такі майстри пера як Джордж Байрон, Стендаль, Жюль Верн, Джордж Оруелл, Еріх М.Ремарк, Франц Кафка, Емілі Бронте, проспер Меріме та ін.
А в Гранітненській селищній бібліотеці подорожували «Казками народів Європи». Бібліотекар знайомила дітей з казкарями Європи, розповідала про цікаві моменти їх біографії. 
Діти розповідали, які казки цих авторів вони знають і люблять читати. Потім переглядали мультфільми, мандрували в Голандію до Русалоньки, в Італію до Піноккіо, до Червоної Шапочки, Попелюшки у Францію і т.д. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Вы хотите оставить комментарий, но не знаете, КАК? Очень просто!
- Нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария.
- Выберите Имя/URL. (Никто не любит анонимов!)
- Наберите своё имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то,что хотели и нажмите "Отправить комментарий"! Спасибо!