четвер, 23 серпня 2018 р.

Як у нас сьогодні класно!

Стільки гостей. І всі щирі, усміхнені, відкриті до спілкування, хоча майже не розуміють української мови.
 У рамках проекту «Молодіжний розвиток» випускники американських вузів, які є волонтерами Корпусу Миру, у вересні-жовтні проживатимуть в сім’ях малинчан.Сьогодні вони у нашій бібліотеці.

 




Їх основним завданням є вивчення української мови, народних звичаїв та повсякденного побуту українців. Окрім цього американські волонтери викладатимуть англійську школярам  Малина та Малинського району та сприятимуть розвитку молодіжного руху та громад.
Один із найцінніших аспектів культурологічної підготовки – проживання волонтерів в українських сім’ях. Родини допомагатимуть волонтеру не тільки у процесі вивченні української мови, а також в процесі адаптації до життя у новій громаді і в Україні в цілому.
Довідково. Корпус Миру США в Україні було засновано у 1992 році. Корпус Миру співпрацює з багатьма прогресивними організаціями. Американські добровольці живуть і працюють пліч-о-пліч з українцями протягом кількох років, обмінюючись досвідом та започатковуючи стосунки, які часто триватимуть усе життя.
Цілі:
• допомагати громадянам України шляхом надання компетентних спеціалістів для задоволення існуючих потреб у технічній кваліфікації;
• сприяти кращому розумінню американців українцями;
• сприяти кращому розумінню українців з боку американців.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Вы хотите оставить комментарий, но не знаете, КАК? Очень просто!
- Нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария.
- Выберите Имя/URL. (Никто не любит анонимов!)
- Наберите своё имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то,что хотели и нажмите "Отправить комментарий"! Спасибо!