четвер, 18 квітня 2019 р.

Перший раз до бібліотеки

Першокласники з «Калиноньки» прийшли сьогодні у бібліотеку – найчарівніше, казкове помешкання. Малеча прийшла до бібліотеки вперше, тож з неабиякою цікавістю роздивлялися, слухали, як влаштована бібліотека. Діти довідалися, що у кожної книги в бібліотеці є своя точна адреса, своя «квартира», своя «кімната» і навіть місце. Коли книга йде у гості до читачів, місце її вільне. Повернувшись «додому» – в бібліотеку, вона знову стає на своє місце.
Після чого познайомилися з життям бібліотеки та з тими цікавими незвіданими таємницями, які зберігають у собі книги. Діти згадали свої улюблені казки і казкових героїв. Бібліотека їм дуже сподобалась. Вони побачили, скільки літературних героїв мешкає у бібліотеці! Саме тут вони можуть зустрітися з доброю Попелюшкою, попасти на казковий бал, або разом з Гаррі Поттером мандрувати чарівним світом.
Треба тільки взяти книжку з полиці, зручно сісти і почитати.
 



















 
 

Діти, які змалечку читають, зростають більш творчими людьми, краще вирішують поставлені завдання та легко інтегруються в суспільстві та, як наслідок, зростають впевненими особистостями.
Перший раз завжди найвідповідальніший. Яке враження складеться у дітей після першого відвідування бібліотеки, таке й залишиться з ними назавжди. І навіть вже дорослими вони будуть згадувати, про те, що вони побачили і почули перший раз в бібліотеці.


Тож ми сподіваємося, що ці діти – наші потенційні читачі.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Вы хотите оставить комментарий, но не знаете, КАК? Очень просто!
- Нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария.
- Выберите Имя/URL. (Никто не любит анонимов!)
- Наберите своё имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то,что хотели и нажмите "Отправить комментарий"! Спасибо!