пʼятницю, 19 квітня 2019 р.

Подарунок бібліотеці від читачів.


Гарний початок робочого дня на абонементі виглядає саме так: на порозі читач, який випромінює освіченість, культуру та інтелігентність, а на додачу ще й очі сяють від радості, бо в руках тримає для своєї бібліотеки подарунок – нові, змістовні, сучасні книжки.
Кажуть, що книга - це найкращий подарунок. Якщо мова йде про подарунок для бібліотеки - це дійсно так.
Бібліотека продовжує приймати подарунки від користувачів. Вже не перший раз передають в дар бібліотеці свої книги Олена Дзенціол, Віталій Гальчинський, Андрій Вигівський, Дмитро Гордієнко, Микола Скуратівський.


Слідом за ними до акції долучилася ще одна дарувальниця. Вона зовсім юна. Це Оля Чеп'юк– так звуть нашу читачку. Подаровані нею книги – адресовані ровесникам. 


Михайло Борисович Противень, крім книг, подарував цікаву світлину з Василем Скуратівським для бібліотечної «Василевої світлиці».
























Найкращий подарунок для бібліотеки - це звичайно  ж книги. Працівники  та читачі бібліотеки з радістю прийняли чудовий подарунок, адже нова книга – це свято для  всіх.
Книги ніколи не виходять з моди. Вони пережили телевізор, магнітофон, відмінно живуть поруч із ноутбуками, планшетами та смартфонами. Дуже часто вихід нової книги чекають сильніше, ніж презентації нового фільму.
Дякуємо за небайдужість до бібліотеки та бажаємо їм міцного здоров’я та родинного благополуччя. 
Нам важлива ваша підтримка, шановні користувачі!
Ми завжди раді кожному вашому візиту і твердо переконані: у навчанні, роботі, дозвіллі, саморозвитку та вдосконаленні ви варті найкращого.

Ми щиро вдячні нашим новим друзям та чекаємо на наступні подарунки!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Вы хотите оставить комментарий, но не знаете, КАК? Очень просто!
- Нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария.
- Выберите Имя/URL. (Никто не любит анонимов!)
- Наберите своё имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то,что хотели и нажмите "Отправить комментарий"! Спасибо!