субота, 24 червня 2023 р.

Літні жанрові суботні читання: Субота історичного роману

Таку назву має проект, започаткований Центральною публічною бібліотекою імені Василя Скуратівського і який триватиме протягом літа.

Щосуботи у затишній парковій зоні ми будемо презентувати гостям і мешканцям міста кращі україномовні видання, які є у фондах нашої бібліотеки з 12:00 до 15:00.

Сьогодні у нас була «», де ми презентували кращі зразки українського історичного роману. В окремих локаціях були представлені: історична література для дітей «Діти читають українську історичну книгу» та «Українські історичні романи-ювіляри 2023 року» (романи Павла Загребельного «Диво» (1968), «Я, Богдан» (1983); романи Романа Іваничука «Мальви» (1968), «Журавлиний крик» (1988), роман Осипа Маковея «Ярошенко» (1903), роман Олександра Ільченка «Козацькому роду нема переводу або козак Мамай і чужа молодиця» (1958)).



Започаткований нашою бібліотекою проект діє в межах реалізації «Стратегії розвитку читання на період до 2032 року «Читання як життєва стратегія» та з метою популяризації книги і розширення кола читачів.

Тож до наступної суботи, любителі читання, до наступної зустрічі з цікавими книжками вже іншого жанру.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Вы хотите оставить комментарий, но не знаете, КАК? Очень просто!
- Нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария.
- Выберите Имя/URL. (Никто не любит анонимов!)
- Наберите своё имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то,что хотели и нажмите "Отправить комментарий"! Спасибо!