четвер, 21 травня 2015 р.

«Пам’ятаємо. Славимо. Вшановуємо»

В рамках бібліотечного марафону «Ми пам’ятаємо» в бібліотеці села Малинівка підготували книжкову виставку «Пам’ятаємо. Славимо. Вшановуємо».
Цікаво пройшов майстер-клас «Червоний мак як символ памяті в Україні». Діти з великою старанністю виготовляли квіточки маку. Бібліотекар у своїй розповіді «Квітка маку в українській традиції» наголосила, що ми маємо пам’ятати якою страшною трагедією була для нас друга Світова війна, що пам'ять робить нас сильнішими, що той, хто захищає свою землю, завжди перемагає. Виговленими квітами прикрасили книжкову виставку.
Для читачів-учнів четвертого класу провели годину памяті «Великій Перемозі присвячується». Згадали що понад 70 тисяч воїнів полягли смертю героїв на Житомирській землі. Обовязок живих свято берегти пам'ять тих, хто загинув у боротьбі за свободу і незалежність рідної землі.
Дітям війни присвятили захід «Памятаємо. Славимо. Вшановуємо», який підготували члени гуртка «Чомучка». Своїми дитячими спогадами поділилася з дітьми Павлина Копецька. 
Всім дітям війни присвятила свій виступ Катерина Башинська, зігравши на саксофоні мелодію з кінофільму «Довга дорога в дюнах», а діти виконали пісню Кузьми Скрябіна «Мам». 
 
Нехай завжди буде мама, дитина і мир на нашій рідній українській землі.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Вы хотите оставить комментарий, но не знаете, КАК? Очень просто!
- Нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария.
- Выберите Имя/URL. (Никто не любит анонимов!)
- Наберите своё имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то,что хотели и нажмите "Отправить комментарий"! Спасибо!