пʼятницю, 31 березня 2017 р.

Професія: моделюємо успіх


Вибір професії – вагомий крок для кожної молодої людини. У житті завжди є момент, коли необхідно прийняти одне з найважливіших рішень – вибрати справу по душі, до покликання, тобто професію. Вступ до самостійного  трудового життя іноді недаремно називають другим народженням. Адже від того, наскільки правильно зроблено вибір професії, залежить доля кожної людини.
Тому ні в кого не викличе сумніву твердження, що для того, щоб залишатися затребуваний та йти в ногу з часом, кожному потрібна освіта: вища, професійна-технічна чи курсова.
Щоб хоч частково зорієнтувати молодих користувачів у вирішенні цього важливого у їхньому житті питання, працівники ЦРБ провели інформаційний тренінг «Професія: моделюємо успіх».
Мета заходу: презентувати учасникам тренінгу таку  актуальну тему в сьогоднішній освіті, як інтеграція онлайн-курсів у сучасний навчальний процес.

Це передові проекти, які запущені в сучасну українську освіту і які вже працюють і вирішують проблему нестачі якісних викладачів, браку грошей і часу. Тому усе йде  сьогодні до змішаного навчання.
Про ці новітні тенденції у сучасній освіті підлітки дізналися детальніше із інформаційного повідомлення «Онлайн освіта в Україні», яке презентувала учасникам тренінгу завідувачка відділом обслуговування ЦРБ Людмила Матяш.


Також вона провела тестування «Виявлення типу професії до якої ви схильні» та анкетування «Встановлення мотивів самовизначення», що допомогли учасникам тренінгу визначити, які види професії відповідають їх нахилам, здібностям, інтересам та яку форму навчання вони вибрали б.


А працівник інтернет-центру Олександр Олійник представив відео-ролик «Prometeus – сучасний тренд онлайн освіти».
На завершення заходу бібліотекарі ознайомили присутніх з виставкою-адвайзером «Погляд у завтрашній день твоєї професії».

Адже, щоб бути успішним у ХХІ столітті молодим людям потрібно самостійно навчатися нового до рівня читання і письма, освоюватися у світі, де все не визначено, вміти аналізувати джерела інформації, мислити критично і саме головне – вміти виразити себе.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Вы хотите оставить комментарий, но не знаете, КАК? Очень просто!
- Нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария.
- Выберите Имя/URL. (Никто не любит анонимов!)
- Наберите своё имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то,что хотели и нажмите "Отправить комментарий"! Спасибо!