пʼятницю, 2 листопада 2018 р.

«Бібліотека – територія молоді»


Під такою назвою пройшло сьогодні навчання бібліотечних працівників Малинського району, яке провели фахівці КЗ «Обласна бібліотека для юнацтва».
Про створення молодіжних центрів (просторів) у бібліотеках розповіла директор обласної бібліотеки для юнацтва Олена Люблянська. Адже молоді люди віком від 14 до 35 років становлять 27% населення країни, а це більше 11 мільйонів. І саме бібліотеки мають всі можливості, щоб на їх базі створювались такі центри і проводилась робота з молоддю.





Цікавим був практикум «Основний інструментарій інтерактивних освітніх заходів», який провела для бібліотекарів Тая Палюк, заступник директора з наукової роботи. Адже зараз всі розуміють, щоб зацікавити молодь треба працювати нестандартно. Бібліотекарі активно виконували завдання і практикувались у проведенні креативних заходів.





Корисною інформацією по плануванню роботи бібліотек з юнацтвом на 2019 рік поділилася  завідуюча науково-методичним відділом Людмила Артеменко.





Навчання пройшло в атмосфері взаєморозуміння і принесло користь і бажання втілювати в життя набуті знання. Дякуємо фахівцям із обласної бібліотеки для юнацтва за візит, за надану корисну інформацію і надіємось на подальші професійні зустрічі.
До речі приємно, що і від нашої бібліотеки гості з області отримали приємні враження.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Вы хотите оставить комментарий, но не знаете, КАК? Очень просто!
- Нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария.
- Выберите Имя/URL. (Никто не любит анонимов!)
- Наберите своё имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то,что хотели и нажмите "Отправить комментарий"! Спасибо!