субота, 7 грудня 2019 р.

До Дня місцевого самоврядування


Щороку 7 грудня українське суспільство відзначає  День місцевого самоврядування в  Україні. Це професійне свято працівників селищних, сільських, районних, обласних і міських рад, які представляють численних народних обранців.
З нагоди цієї дати в бібліотеці оформлено книжкову виставку 
«Місцеве самоврядування - форма безпосередньої демократії»
в сільських бібліотеках - тематичні полиці, викладки літератури.


Переконані, що це свято є всенародним. Адже діяльне місцеве самоврядування – це, насамперед, активна позиція громад. Місцеве самоврядування сьогодні - найближча до людей і їхніх турбот владна самоорганізація.
Нехай цей день об’єднає нас у спільному прагненні зробити наші міста та села щасливими й багатими, додасть усім сил і наснаги на добрі справи, впевненості у майбутньому нашої держави, порозуміння і єдності задля добра і благополуччя Українського народу.
У цей особливий день звертаємося до Вас, голови рад, депутати, працівники органів місцевого самоврядування!   Ви - уповноважені представники інтересів народу. Це – почесна, але, водночас, важка місія. Не нехтуйте цією високою честю і великою довірою.   Ваша наполеглива і самовіддана праця, професіоналізм і відповідальність є гідним внеском в  розвиток    нашого спільного дому  - України як держави  європейських стандартів.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Вы хотите оставить комментарий, но не знаете, КАК? Очень просто!
- Нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария.
- Выберите Имя/URL. (Никто не любит анонимов!)
- Наберите своё имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то,что хотели и нажмите "Отправить комментарий"! Спасибо!