середу, 2 лютого 2022 р.

"Міняйте світ до кращого, дбайте про нього, бо ви в ньому живете" Кузьма Скрябін

В Україні 2 лютого вшановують пам’ять Андрія Кузьменка - відомого українського співака, шоумена, продюсера, лідера гурту «Скрябін» . 2лютого 2015 року Андрій Кузьменко загинув в ДТП, повертаючись з останнього у своєму житті концерту в Кривому Розі. Ця звістка розлетілася Україною вмить. Розпач, біль, сльози. За короткий період часу тисячі небайдужих українців зібралися аби вийти разом на площі міст, заспівати пісні Кузьми, послухати їх, запалити свічки. Пам'ять про нього живе і нині, у його словах, піснях, а також у книгах. Наша бібліотека має декілька примірників книг Кузьми Скрябіна,  його слова та думки живі на сторінках, в рядках. Тож прихильники творчості Кузьми Скрябіна завжди можуть прочитати книги заспівати чи послухати улюблену пісню. 

До речі, наша центральна бібліотека отримала в подарунок книгу «Колискова для Андрійка» від Варвари Гончарової, співавторки книги «Колискова для Андрійка» Ольги Кузьменко. Саме цю книгу з власним підписом та підписом мами Кузьми Ольги Кузьменко ми пропонуємо вам до знайомства.



 


 

 

 

 

 

 

 

 

Книжкова виставка: «Читай UA» у Малинівській бібліотеці представляє сучасну  українську літературу. Серед багатьох авторів і книги Кузьми Скрябіна «Проза» та «Я, Шонік і Шпіцберген». Його творчість живе, надихає і вчить!



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Андрій цитував у свій час: "Колись Чехов сказав дуже життєву річ: кожна дія, яку ми робимо зараз, вже в цей момент впливає на наше майбутнє. Можна опустити руки, сказати: немає грошей, немає бажання... А можна засукати рукави і вже зараз починати плекати своє майбутнє!", наголосила бібліотекар Пиріжківської сільської бібліотки-філії Ірина Василенко відвідувачам бібліотеки.


 Інформаційний куточок до Дня пам'яті Кузьми в Устинівській сільській бібліотеці-філії.

Андрію Кузьменку присвоєно орден за "Заслуги перед українським народом " першого ступеня. Ми пам'ятаємо... Україна пам'ятає…

 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Вы хотите оставить комментарий, но не знаете, КАК? Очень просто!
- Нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария.
- Выберите Имя/URL. (Никто не любит анонимов!)
- Наберите своё имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то,что хотели и нажмите "Отправить комментарий"! Спасибо!