пʼятницю, 7 жовтня 2022 р.


 В День художника, тепла та гостинна атмосфера панувала в АРТстудії "Відкрий себе для світу" в Малинівській бібліотеці-філії. Там відбулася творча зустріч з другом бібліотеки, художником Володимиром Шевчуком.

Кожна робота митця виконана з любов'ю до рідного краю. Це пейзажі, натюрморти, портрети. Ця любов відобразилася у безкорисному бажанні допомогти своїй країні в часи нелегких випробувань: до Дня Конституції в Празі проходила ярмарка, метою якої був збір коштів на автомобіль для роти охорони Малинщини, левову частку коштів зібрано з продажу картин пана Володимира.

Теплі та щирі слова подяки прозвучали сьогодні від начальника відділу культури Олени Журович, старости Володимира Савченка, директора міського краєзнавчої музею Василя Тимошенка.




Особливо розчулили художника слова вдячності від авторки наукової роботи МАН, присвяченої творчості митця - учениці Малинівського ліцею, Христинки Скидан.

 

Тож, привітання та слова подяки вже прозвучали і залишаться в серцях, а кожен з нас продовжить воювати на особистісних фронтах, для нашої швидкої Перемоги.

 


І прийде мир на українські землі , а в душах проторуються у майбуття нові шляхи й дороги!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Вы хотите оставить комментарий, но не знаете, КАК? Очень просто!
- Нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария.
- Выберите Имя/URL. (Никто не любит анонимов!)
- Наберите своё имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то,что хотели и нажмите "Отправить комментарий"! Спасибо!